reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

ale dużo naskrobałyście ja jestem w trakcie sprzątania obiad mam za sobą tylko dom ogarniam a mam co bo to aż 220m więc wielka chałpa ROSZPUNKA-niestety odzież ciążowa to jest wydatek zdzierają jak mogą ILONA-ja w pierwszym dniu 20 tyg ciąży poznałam płeć dziecka także już niedługo się dowiesz kto pod twoim serduszkiem mieszka

reklama
Ilonka idź dwa razy:-) co ci zależy,chyba że chodzisz prywatnie - nie pamiętam:tak:

Bobo no ja sama w szoku jestem:szok:

Losiczka trzymam kciukasy!!!!

Jane kurka:wściekła/y: a tak ładnie było:-(

Widzę temat "teściowa"i "jedzenie":-) az głodna się zrobiłam.

hejka dziewczynki ja już wróciłam z zakupów menu na sobotę :
karczek po królewsku
zapiekanka warzywna z wędlinami
sałatka gyros
i jakieś przekąski

jak dobrze ze ja nigdy nie musiałam mieszkać z teściową czy nawet swoją matką po ślubie :)
współczuje wam kochane

Losiczko czekam na wieści &&&&&&&&&&&&&&

hejka wszystkim :) :-) postanowiłam się Wam przypomnieć :)
Czytam sobie pomalutku... chyba Was nie nadrobię :) ale od przyszłego tygodnia wybieram się na L4 - więc będę miała czas dla WAS :*
u nas wszystko OKI, byłam na USG genetycznym, będziemy mieli synka Igora ...
połowa ciąży za nami :-):-)
czuje się o niebo lepiej.... jestem tylko baaaaaardzo zmęczona pracą :( i mam nadzieje, że lekarz nie bedzie miał nic przeciwko by mi wypisać .
Losiczko czekam na wieści i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&

CAŁUJE WAS WSZYSTKIE MOCNO :*

bietko fajnie, że się odezwałaś ;-) Ostatnio myślałam o Tobie!! Gratuluje chłopczyka!! Ciekawe kogo będzie więcej na naszym forum- chłopców czy dziewczynek? :-)
losiczka kochana kciuki już mnie bolą, wracaj do nas z dobrymi wieściami!! ;-)

A ja zjadłam właśnie mega wielką porcję frytek.... :szok:

Jestem:-)

A wiec tak . Pani doktor przemila bo wczesniej wciela paczka he he nawet lukier miala w kaciku ust :-p.

Jak zobaczyla pecherzyk to doslownie zrobila tak :szok::szok::szok: i wrecz krzyknela jaki piekny pecherzyk :-):-):-) a w pecherzyku przepiekny okruszek z przepieknie bijacym serduniem :-):-):-):-):-) normalnie banan z twarzy mi nie schodzi.

PECHERZYK MA 19,5 mm dzidzia prawie 6 mm normalnie gwiazda jakas he he. Pani doktor powiedziala ze mam dbac o siebie i tyle. ZA 4 tyg kolejna wizyta z badaniami a za 6 tyg zrobie sobie u niej usg genetyczne i wiecej nie bede meczyla okruszka dodatkowymi badaniami ze wg na moj wiek.

Dziewczyny zreszta wiecie jakie to uczucie. Ma 3 fotki ale nie wiem i nie umiem ich wstawic:-(

Jestem przeszczesliwa :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

losiczka:-) tak się cieszę:happy: cudowne wieści!!
bietka, myślałam już że o nas zapomniałaś. Gratuluję synusia:-) Myślę, że z twoim L4 nie będzie problemu. Już niedługo będziesz odpoczywała:happy:
Losiczka, jak dasz nowa wiadomość to tam w tych małych okienkach masz insert image lub wstaw obrazek. klikasz, wybierasz z komputera zdjęcie, wgrywasz i wysyłasz wiadomość:happy:

Ostatnia edycja:
reklama
Losiczko no wreszcie bo mi już ręce ścierpły od tego trzymania cieszę się że wszystko w porządeczku :*:*:*:*:* całuje mocno

Do góry