reklama
karolinko dla ciebie jeszcze jeden przepis na sernik z rosą. też prosty a smaczny. bardzo lekki
www.ciasta.net/sernik-z-rosa.php
www.ciasta.net/sernik-z-rosa.php
Z
zZagubiona
Gość
witajcie niestety ale nie nadrobie was tyle pisalyscie
piateczko tule :*
[*]
violu ale niespodzianka
co do tetna to mi gin powiedzial ze na poczatku serducho bije szybko 150/160 uderzen a pozniej zwalnia do 140 wiec to chyba nie daje odpowiedzi Alan mial tetno 140/150 a mala ma 150 wiec chyba nie da sie jednoznacznie okreslic plci po tym
agnes smakowicie wygladaja te ciacha moja mama ostarnio rafaelo robila pychaaaa
chyba dziewczyny mialy urodziny wiec najlepszegooo !!!!!!!!!!!!!
piateczko tule :*
[*]
violu ale niespodzianka
co do tetna to mi gin powiedzial ze na poczatku serducho bije szybko 150/160 uderzen a pozniej zwalnia do 140 wiec to chyba nie daje odpowiedzi Alan mial tetno 140/150 a mala ma 150 wiec chyba nie da sie jednoznacznie okreslic plci po tym
agnes smakowicie wygladaja te ciacha moja mama ostarnio rafaelo robila pychaaaa
chyba dziewczyny mialy urodziny wiec najlepszegooo !!!!!!!!!!!!!
Ostatnio edytowane przez moderatora:
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
Dziewczynki u mnie wszyscy chlopacy mieli 140 tetno zaden nie przekroczyl 140. Ilonko ja tylko tak napisalam bo tak akurat pomyslalam i tyle..
A tak patrzac sluchajac czytajac to kazdy lekarz mowi co innego. Fakt ten stwierdzilam ze swojego doswiadczenia.
A tak patrzac sluchajac czytajac to kazdy lekarz mowi co innego. Fakt ten stwierdzilam ze swojego doswiadczenia.
Aniabuchowicz wszystkiego naj naj lepszego, spełnienia marzeń i dużo miłości.
Małami bukiet piękny
Violapop gratuluję chłopca, nie ważne co , ważne że zdrowe
Lori śliczna fotka, mam nadzieję, że niedługo też taką zobaczę
Roszpunka gratki dla udanej wizyty
Joweg trzymam kciukasy
bobo odpoczniesz troszkę zrelaksujesz się
A ja wizytę mam 22 lutego się umówiłam, żeby potwierdzić ciąże
Małami bukiet piękny
Violapop gratuluję chłopca, nie ważne co , ważne że zdrowe
Lori śliczna fotka, mam nadzieję, że niedługo też taką zobaczę
Roszpunka gratki dla udanej wizyty
Joweg trzymam kciukasy
bobo odpoczniesz troszkę zrelaksujesz się
A ja wizytę mam 22 lutego się umówiłam, żeby potwierdzić ciąże
-Lorelain-
Fanka BB :)
a wygląda mniej więcej tak Zobacz załącznik 437685
o jej ale bym sobie zjadła ciasto orzechowe ... normalnie mam jęzor do ziemi
Karolinka - przepraszam,a le kurde zasnęłam an kanapie nie wiem kiedy a potem mialam akcje wymiotowanie a potem obiad mężowi musiałam dac a potem znowu wymiotowałam, ale zjadłam jzu kilo jabłek i jestem hihi ... to powiedz na co sie zdecydowałaś? ... ja z ciasta to zaproponowałam jabłecznik pod pierzynką ...ale ten orzechowiec to tez super pomysł ... ja serników nie lubie, ale to tez zawsze jest dobre dla gości, a ten tutaj zaproponowany wizualnie wygląda bardzo ładnie.
losiczka, Ilonka - o kurcze ja to nawet z tym tętnem nie wiedzialam...jakie miał Mati to nie mam pojecia...kompletnie na to nie zwracałam uwagi ... ilonka a co ci wychodziło z testu z sodą? ... w ogóle od kiedy niby można go robić?
wiecie co bym zjadła? ... bitą śmietanę czekoladową, ale musze chyba z tą zachcianką poczekać aż Mati pójdzie spać
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
marta do tego lekarza idziesz co ci namiary podalam? co do wyjazdu to moze i dobre bo moze mi pomoga te wszystkie zabiegi ale niesety na tak dlugo. aaa wlasnie mialam Ci mowic . dobrze ze wczoraj do kina nie poszlas. kumpela byla na tym filmie na 20.15 tak jak mialas isc i wszyscy juz siedza na sali i nagle wlazi gosciu i mowi ze niestety film nie moze zostac puszczony bo plik z nim im zaginal. oddawali ludziom kase albo wiara czekala az znajda ale podobno strasznie dlugo to trwalo. kumpela dzwonila zapytac mnie czy warto czekac wiec jej powiedzialam ze lepiej jak nakompie zobie zobczy i zeby nie czekala . film ogolnie lipny moim zdaniem szalu nie robi.
reklama
Z
zZagubiona
Gość
lori po 10 tc mowia
Podziel się: