reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Widzę że rozmawiacie o jedzeniu:) no więc ja lubię sernik w każdej postaci pychaaaa lub rafaello teśż pycha jak chcecie wrzucę wam przepis :)
Bobo przyznam szczerzę i mam nadzieję, ze się nie pogniewasz trochę drogo, znalazłam dobrego lekarza też z lutyckiej bierze 100zł

http://www.znanylekarz.pl/janusz-kosacz/ginekolog/poznan

wypróbowany przez kumpele i ma dobre opinie

to faktycznie dobrze, ze nie poszliśmy co ża żal masakra

A wiecie co boli mnie brzuch mam takie chwilowe jakby skurcze, nadal mnie boli lewy jajnik i czuje jakby mi sie tam wszystko poszerzało :/

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny wy tu apetyt na słodkości macie a mnie od słodkiego obrzuca. w ogóle muli mnie a dopiero za godzinkę będę w domu i jakoś muszę w pracy wytrzymać.
mnie teraz ciągnie bardziej w stronę konkretnego jedzenia. jutro na obiad robię grochówkę i już na samą myśl ślinka mi cieknie.

mam pytanie do ciężarówek. dziewczyny w co się ubierałyście na początku ciąży? bo mnie cisną trochę spodnie tak ze muszę guzik odpinac i nie wiem co mam ubierać. na ciążowe rzeczy zdecydowanie za wcześniej.

Ostatnia edycja:
losiczka mnie też muli. co prawda nie wymiotuję ale to pewnie dlatego że (tylko się nie śmiać) nie umiem. no nawet jakbym chciała.

MARTA- to super że wizyte masz już ustaloną pójdziesz i będziesz miała ją za sobą:tak:mąż się w końcu oswoił z wiadomością o ojcostwie?:confused: ILONKA- ubranka śliczne według mnie powinnaś się kierować tym pierwszym albo ostatnim wzorem obliczania tygodni napewno nie połówkami tyg:happy2:

Ilonka, Zagubiona - wcale się tym nie sugeruję, tylko z dziewczynami miałam zawsze 160, na każdej wizycie, a teraz 140, 150 max. Serduszko bije mocno, ale troszkę wolniej, dlatego zastanawiałam się czy ma to jakieś znaczenie.
Nie to, żebym się czegoś "dopatrywała".

reklama
marta ​nawet o brzuszku w niej nie pomyslalam hihi . ja mysle nad ta fioletowa taka na wiosne do leginsow i balerinek w sam raz hihi :-)

Do góry