reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Wiolka myślę, że nie do końca, ale jak dziś rano wychodziłam do pracy i szłam mu dać buzi to powiedział coś w stylu " uważajcie na siebie" i " dbaj o nasze dziecko" he he he więc chyba już lepiej :)
a ja przecież uważam, nie piję, nie palę, biorę kwas foliowy i nawet z kawy zrezygnowałam :)

reklama
losiczka siebie cycule mnie brzuch hehe ale kupilam sobie moje mleczko bo sie skonczyl i zaraz pojde pod prysznica i wklepie go hehe polecam go z soraya mleczko do ciala silnie ujedrniajace anti-ageing
bobo fajna ten material bardzo fajny przewiewny jest

katrina
to moze synek sie szykuje ;] a ty jak czujesz ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kochane szykuję się pomału i zmykam do domu. aż strach wyjść tyle śniegu się pojawiło u nas. do jutra babeczki

ViolaPop nie wiem jak tam z wynikami (mocznik, kreatynina) twojego sierściucha, ale muszę Ci powiedzieć, że z SUK często wychodzą koty zupełnie nie rokujace na poprawę. Moja kocica tez na to chorowała, nawet z 2x nawrotem i od lat odpukać jest w porządku. Tylko wcina jedzenie dla RC dla kastratów.

Joweg gratuluję decyzji i trzymam kciuki.

Marta to zalezy jak sie czujesz i czy lekarz pozwala ja kochalam sie do kiedy nie zalozyl mi krazka tz lekarz nie widzial wczesniej przeciwwskazan i ja czulam sie dobrze fizycznie jak psychcznie bo jak sie boisz to po co sie stresowac

Zzagubiona dziękuję, no ja się czuję generalnie dobrze ale czuje jak tam w środku mi się powiększa takie dziwne uczucie...ale boję się, żeby np.nie doszło do poronienia ...

reklama
Do góry