reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

pamela popłakałam sie po prostu !!!! i to nie to ze hormony buzują ale człowiek zdaje sobie sprawę jak to wszystko wpływa na psychikę !!!!!! Jesteś dzielna i cieszę sie ze pomogła CI ta wizyta !!!!!! a ten tatuaż to naprawde bardzo dobry pomysł !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pokaż jak znajdziesz wzór dobrze ?????????

a mnie jest strasznie przykro i smutno ze tak cięzko o dobrych znajomych :( ehh szkoda pisać nawet :( :-(

reklama
ilona24 dziekuje Skarbie,jak tylko cos fajnego znajde zaraz dam znac:-D maz wrocil wiec zjemy obiadek i szukamy razem wzorow,cieszy mnie to jak dziecko nowa zabawka! dziekuje Wam skarby moje za wsparcie bez Was by mi sie nie udalo!

Ostatnia edycja:
hej, ależ się rozpisałyście widzę, że nie wszystkie wieści dobre, ohhhh :(

Karolina a ciasto ostatnio robiłam takie szybkie bez pieczenia może Ci się spodoba Bananowiec przepis | Kotlet.tv
za to gazpaczo to taka zupa na zimno z pomidorow, papryki, ogorka chyba i czegoś jeszcze podawana z grzankami, bardzo fajna imalo roboty bo wystarczy wszystko zmiksować i nawet bez gotowania bo jest na zimno taka przystawkowa a ile witamin! :))

A ja dzisiaj czuje się beznadziejnie, spać mi się chce w kółko, wczoraj było dobrze, w dodatku miałam dobry humor bo mi brzuszek lekko wywaliło, wiecie tak troszkę, ale radość jak głupia :D a dzisiaj mnie muli na sen za to. Umowilam się na usg za tydzien, więc w sumie mogę teraz przespać tydzien :D

witajcie Dziewczynki

Ania i joweg - wszystkiego najlepszego|!!!!

Pamela - cieszę się, że po wizycie lepiej się czujesz i oby tak dalej!!!!!

Piąteczka - bardzo mi przykro, wiem jak sie cieszyliście... jestem z Tobą myślami.

Viola - a to Ci psikus... wiesz jak jąderka sie podwiną do góry, to ciężko jest na usg dokładnie stwierdzić na 100% płeć, a nie myli sie tylko jeden lekarz - ten, który odbiera poród. Tak, że ja może zaczekam.. już tylko ciut ponad 3 m-ce. Jakoś to zleci.

Karolinka ale pysznosci jak zostanie to podrzuc do mnie chetnie zjem, bo ostatnio mam taki apetyt ze hoho:-D

Ilonka to da dziewczyna co kiedys pisala z nami na watku niestety nie pamietam nicka?

Moje cycuchy aaaa :szok: w poprzednim cyklu tez je czulam ale chyba nie az tak....

Katrina lekarz odbierający poród też może być zakręcony :D u mnie w domu do tej pory chodzi historia, ze siostra urodzila się chłopcem a dopiero po kilku minutach okazała się dziewczynką :)

reklama
scotland pytasz o moją przyjaciółkę ?????????????
agnes jak ja to kocham jak napiszę sie jak głupia a potem mi się no strona zacina :confused: jak sie czujesz??????
polisia łooooo matko jak to mozliwe :szok:

Do góry