reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Witam:-):-D:rofl2:
Piąteczko kochana tak mi przykro:-(
Ania wszystkiego najlepszego z okazji urodzin żebyś jak najszybciej zobaczyła te dwie kerseczki;-)
Joweg tobie również wszystkiego naj naj ;-)
Violu gratuluje syneczka:-)
Pamela trzymaj się skarbie

reklama
a ja wrocilam od lekarza i jednak mnie nie zwineli w kaftanie wiec nie jest zle.mialam robiony jakis test i niestety wynik wysoki bo 41 pkt. gdzie od 26 zaczyna sie gleboka depresja.ogolnie psycholog stwierdzil ze nie chodzi tylko o poronienia ale tez o przebyta operacje,chorobe mamy itd. za duzo jak na jednego czlowieka i kiedys musialo dojsc do wybuchu,jak to okreslil.dostalo sie tez mezowi tu cytuje,,zona ma popelnic samobojstwo zeby pan zauwazyl ze cos jest nie tak?,,ale on tyle pracuje biedak i wciaz zmeczony...mam mowic jak mi zle ,sklinac,nawet krzyczec i czasami mowic nie,jak ktos cos chce i wiecej myslec o sobie a nie ciagle o innych.i mam zrobic cos czego zawsze chcialam i albo sie balam albo odkladalam,cos dla siebie.no i razem z mezem uzgodnilismy ze zrobimy sobie tatuaz...ja chce aniolka.

pamela - świetny pomysł z tym tatuażem, jeśli cie to uszcześliwi to czemu nie :tak: ... ciesze sie ze jestes zadowolona z wizyty :)

Karolinka - no wiec zrobiłabym na przystawkę zupe krem warzywną z grzankami, na drugie możesz mieć do wyboru np. skrzydełka z kurczaka w panierce sezamowej lub pierś z kurczaka z miodem i ananasem albo piers z limonką i tymiankiem, albo piers z orzechami na mleku kokosowym, do tego mieso z łopatki w zaprawie musztadowo miodowej. Osobno zrobiony ryż z warzywami i kluseczki. Dwie sałatki do wyboru ... jedna bardziej na słodko a jedna to bym zrobiła różne rodzaje sałaty, kroszek, ogórek kiszony, czerwona papryka podane z oliwą i przyprawami do sałatek obojętnie jakich bo wszystkie dla mnie smakują podobnie.

KAROLINA to masz wyzwanie przygotować wszystko żeby wszycy byli zadowoleni:-) Ja piekłam faworki niby na jutro ale nie wiem czy dojutra wytrzymają bo Nastka już prawie jeden talerz obróciła zaraz jeszcze musze lecieć do lekarki żeby mi dokumenty wypisała małej bo chcemy jej kupić nowy wózek inwalidzki a to kwota 8000 ponad! PAMELA-to super że jesteś zadowolona z wizyty nie stety wszyscy teraz zabiegani przemęczeni i nawet tak bliska jak mąż może nie zauważać pewnych objawów depresjii,ważne że do specjalisty poszłaś on ci pomoże:happy2:

Ostatnia edycja:
-Lorelain-bardzo jestem zadowolona! wywalilam z siebie do obcego faceta wszystko,co mnie dusilo.tuz przed wyjsciem dowiedzialam sie jeszcze o nieszczesciu Piateczki i sie doslownie wyzylam na tym lekarzu za wszystko zlo swiata. chyba jest przyzwyczajony bo ani nie mrognal.w pewnym momencie zaczelam mowic ,ba krzyczec po polsku a nie po wlosku,a on mi nie przerwal chociaz nie rozumial.powiedzialam tez o naszym forum i on pochwalil,stwierdzil ze to tez jest bardzo dobra forma terapii.po wyjsciu moj maz powiedzial ze juz jak mnie poznal wiedzial ze jestem zdrowo walnieta i obydwoje smialismy sie z tego chyba z 10 minut.to byl moj pierwszy szczery,nieudawany smiech od poronienia...

pamela- gratuluję z łzami w oczach- cieszę się, bo wszystko na dobrej drodze do zwycięstwa :)

Lori- ja do Ciebie o tą polędwiczkę, bo Ty mi z gaspachcio a ja nie wiem co to ;) podoba mi się kurczak limonkowy, łopatka w zaprawie miodowo- musztardowej i ryż z warzywami- dawaj przepisy.
mam nadzieję, że nie będę miała za dużo miodu wszędzie. A może znasz coś na ostro ;)?
Cisto szybkie i pyszne :)

znów mi się troszkę jakby brzunio napina i tak pobolewa na dole- czasem mam wrażenie, że mnie ktoś za macicę ciągnie- o ile to możliwe i tak to się czuje, bo nie mam pojęcia ;)

karol_in-a dziekuje Kochana wlasnie szukam wzoru na tatuaz,zawzielam sie i zrobie go. i wreszcie cos mnie cieszy,zawsze chcialam ale sie balam,teraz ide na zywiol

pamela- jeśli sie Tobie tatuaże podobają i zawsze o nim marzyłaś to oczywiście nie zwlekaj tylko rób i będziesz miała po pierwsze zaprzątniętą głowę na jakiś czas, a po drugie powód do radości. ;) Zyczę ci tego szczęścia słoneczko, bo naprawdę na to zasłużylaś ;)

dziewczyny z uwagi na to, że będziemy w weekend sami (znaczy teścioweie wyjeżdżają w piątkowe popołudnie) i zapraszamy moich rodziców na obiad w sobotę to w niedzielę jak teściowie wrócą zrobię kolację dla nich (teściowa ma urodziny, a szwagierka z rodziną wrócą akurat z nart) i tak sobie myślę- padalca chyba nie muszę zapraszać? o fuj.... nie mam absolutnie ochoty z nim zasiadać do jednego stołu... :( wrr.... tylko żeby mi znów nie zarzucili, że tylko jego jednego nie będzie.... ech... ale z drugiej strony, będą tylko domownicy ;)

Lori- czekam słoneczko na Twoje przepisy i jeśli możesz to podrzuć mi pomysł na jakieś ciasto ;)

reklama
ilona24-super zdjęcie.Bardzo się ciesze ze wszytsko w porządeczku .
Was to nadrobic...cale popoludnie by mi zleciało :(
Ja myslalam ze unas od rana brak neta.szwagier mojego m. dzwonil az do aster by dowiedziec sie co jest grane.Dopiero w tej chwili powkladalam mocniej wszystkie wtyczki i działa.Cały dzien nie siedzialam przy komp.
Jeszcze @ nie przyszła chodz sie na to zapowiadało.. :)

Do góry