reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Ilonko- u nas tak naprawde pierwsze, więc nie ważne co będzie byle było zdrowe. Mąż to nawet upiera się, że on nie chce wiedzieć ;) No to mu nie powiem. ;) Przy drugim pewnie też bym świrowała z niepewności i ciekawości. ;)

Lori
- ja już się wystraszyłam. Bo my za dwa tygodnie jedziemy w góry na narty (o ile jeszcze śnieg będzie) i ja mam wersję spacerowo- książkową, bo lekarz raczej zabronił. ;) A ja od wiosny mam zamiar wrócić do spacerów codziennych długaśnych i może w końcu basen ;)

Ja za tydzień mam wizytę :) A losiczka już jutro ;)

reklama
Lori śliczna fasolka :)

Ilonko mam pytanie nie wiem może już o tym pisałaś a ja nie doczytałam rozmawiałaś z ginem o tym bólu co miałaś??

Witajcie wczoraj po kapieli padlam jak piesek Pluto wiec dopiero odczytalam dobre wiesci. ILONKO ja tez bylam z lekka smutna ze plci jeszcze nie poznalam ale mam nadzieje ze te nasze wstydnisie to dziewczynki :-) ja kolejna wizyte mam tuz przed Toba bo 12 marca, a dzieciatko tez nie wiem ile dokladnie ma bo nie raczylo sie na tyle wyprostowac. Coz pozostaje nam czekac do kolejnych wizyt.
VIOLA -a to niespodzianka :-), moja kolezanka cala ciaze myslala ze nosi dziewczynke a po porodzie pokazuja jajunia - to dopieropiero bylo zaskoczenie :-D
ANIABUCHOWICZ - SPEŁNIENIA NAJSKRYTSZYCH MARZEŃ !!!

BOBO
-tak mi sie cos wydawalo ze to Ty mialas jechac, a w jakim terminie?

W takim razie kochana Joweg życzę ci spełnienia marzeń!!!!!!!!!!!!!!!
Marysia to ładną niespodziankę miała twoja koleżanka :) nie zazdroszcze bo pewnie miała już wszystko kupione oj oj

witam,witam! ,, Tam na górze też się mylą,,karol_in-a bardzo trafna uwaga,gdzies to chyba zapisze,takie madre zdanie! Viola to duzo zdrowka dla synka zycze,no i oczywiscie dla biedusia kotka,oby wyzdrowial!Malami123 kwiaty grzechu warte!!!Silene trzymam kciuki za wizyte kochana!Lorelain super ze wizyta udana!dla tak zdolnego synka siostrzyczka by sie przydala,bylby genialny duet! Ilonka spokojnie,wreszcie sie dowiesz czy Ktosiek ma ogonek czy muszelke,narazie dzidzius sie odwraca pupa do swiata,bo mu u mamy w brzuszku dobrze!

Lori super fasola juz jest !!!!!!!!! nim sie obejrzysz a bedzie taka duża jak moja czy innych dziewczyn :)
Karolinko no tak, nam tez nie zależało na płci jak byłam z Jasiem w ciązy choć obydwoje byliśmy pewnie od początku ze bedzie chłopak, a teraz mąż uparty twierdzi ze syn a ja ze córa hehe wiec sie juz założyliśmy ze kto przegra kupuje 2 opakowania Rafaello hehe bo my je uwielbiamy hihi :)
Malami to musisz sie ciepło do pracy ubierać i najlepiej brać codziennie jakiś rutinoscorbin nawet !!!!!!!!!!!
Ania zapytałam to nie potrafił mi odpowiedziec co to mogło być, mówi ze nie wykluczone ze to moze dziecko sie przekręciło bo teraz leży odwrotnie niz miesiac temu albo coś innego ale jak mnie badał mówił ze wszystko ok wiec nic sie złego napewno nie stało !!!!!!!!!!!! i tyle sie dowiedziałam !!!!

Joweg- Tobie także w takim razie najlepszego :)

moja znajoma calą ciąże słyszała, że będzie chłopak po porodzie mówia do niej: graulujemy, ma pani córkę. a ona do lekarza: a nie pomylił się pan?

jak ja bym chciała, żeby była już następna środa ;))))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ja podjelam juz decyzje !!!! nie bede czekaj do lipca i koniec , co mi tam podejdziemy w maju a jakby sie nie udalo to potem w lipcu szkoda szasu, tylko zrobimy remont i podchodzimy do konca kwietnia mamy sie wyprowadzic wiec w maju chce miec juz transfer i koniec :) teraz jak dostane @ w marcu pojedziemy na wizyte do nich , jeszcze jakies badania i wszystko wiec maj bedzie idelany :)

Do góry