reklama
no dobra tak sie czaje od paru dni zeby Wam sie przyznac ale nie chce zebyscie mnie uznaly za wariatke ale dzisiaj mam wizyte u psychologa,pierwsza w zyciu,bo w piatek mialam zalamanie i podobno mam depresje ukryta czy cos takiego... ale wstyd
LiLuu
Szczęśliwa mama ;);););)
Joweg uda się na pewno !!! wiara czyni cuda kochanie
a u mnie kolejny dzień spadku ;( wyć mi się chce
dziś zauważyłam jak mojemu mężowi zależy na dzidzi przysłał mi piękne życzenia do tej pory za bardzo o tym nie mówił ale dziś się ujawnił :-(
a u mnie kolejny dzień spadku ;( wyć mi się chce
dziś zauważyłam jak mojemu mężowi zależy na dzidzi przysłał mi piękne życzenia do tej pory za bardzo o tym nie mówił ale dziś się ujawnił :-(
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
Witajcie :-)
joweg kochana tak sie ciesze ze szybciej bedziesz miala zabieg i swoje malenstwa przy sobie bo wierze ze sie uda i ze beda blizniaki Kochana wszystkiego najjjjjjj oraz spelnienia marzen :-)
aniabuchowicz wszystkiego najjjj :-)
marysia 23 luteog jade na 24 niestety i jestem na to zla :-(
czuje sie jak z kryza zdjeta. boli mnie wszystko a @ wrednej nie ma. nadal z moim nie gadam bo nie dosc ze mnie boli te jeszcze mam jakies nerwy :-(
joweg kochana tak sie ciesze ze szybciej bedziesz miala zabieg i swoje malenstwa przy sobie bo wierze ze sie uda i ze beda blizniaki Kochana wszystkiego najjjjjjj oraz spelnienia marzen :-)
aniabuchowicz wszystkiego najjjj :-)
marysia 23 luteog jade na 24 niestety i jestem na to zla :-(
czuje sie jak z kryza zdjeta. boli mnie wszystko a @ wrednej nie ma. nadal z moim nie gadam bo nie dosc ze mnie boli te jeszcze mam jakies nerwy :-(
K
karol_in-a
Gość
ej tam pamela- to nie wstyd- każdemu może sie przydarzyć, ale największą odwagą jest sie do tego przyznać i zrobić pierwszy krok by cokolwiek z tym zrobić. Gratuluje słusznej decyzji, bo sukcesem jest się przyznać przed samym sobą i chceć to naprawić. Nie zawsze jesteśmy sobie w stanie ze wszystkim poradzić samemu. Dlatego ja pamelo nie uważam, że to wstyd i naprawdę wg mnie nie masz ku temu powodów. To bardzo dobry pomysł. Pogadasz sobie spokojnie, wyrzucisz co w Tobie siedzi i być może gdzieś głęboko w Twojej świadomości siedzi przyczyna nieszczęścia.
Scoti- to bardzo dobry pomysł.
Scoti- to bardzo dobry pomysł.
ej pamela no co ty to nie wstyd, tylko mozna brac przyklad z Ciebie ze chcesz isc i sobie pomoc , bo wiele innych ludzi wstydzi sie i nie zdaje sobie sprawy ze maja problemy a ty chcesz sobie pomoc a to najwazneijsze !!!!! ja mam caly czas jakies depresje zmieniam zdanie co 5 minut i rycze ze nie mam dziecka glowa do gory !!!!!!!
aniabuchowicz-to ja chyba slabo wierze
bobofrute- dzieki kochana moze sie uda oby, zobaczymy czas pokaze
aniabuchowicz-to ja chyba slabo wierze
bobofrute- dzieki kochana moze sie uda oby, zobaczymy czas pokaze
Ostatnia edycja:
reklama
widzicie w piatek jak szlam do pracy na zakrecie gosc prawie wjechal na chdnik zaraz przy mnie i byl tak blisko ze zerwalo mi torebke.strasznie sie przestraszyl i zatrzymal auto zeby sprawdzic czy nic mi nie jest,a ja zalowalam ze mnie nie zabil! cos we mnie peklo i sama nie wiem...zadzwonilam do przyjaciolki z pracy i ona mnie zabrala do szpitala bo nie moglam sie uspokoic.no i lekarz stwierdzil ze to nie szok tylko depresja po poronieniu,i spytal jak dludo oklamuje wszystkich ze wszystko ze mna dobrze...
Podziel się: