reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
oby sie udalo !!!!! teraz tylko musze planowo dostawac @ :) i bedzie okej :) boze ale sie ciesze :) ale juz bym nie wytrzymala dluzej :)

no dobra tak sie czaje od paru dni zeby Wam sie przyznac ale nie chce zebyscie mnie uznaly za wariatke ale dzisiaj mam wizyte u psychologa,pierwsza w zyciu,bo w piatek mialam zalamanie i podobno mam depresje ukryta czy cos takiego... ale wstyd

Joweg uda się na pewno !!! wiara czyni cuda kochanie :)

a u mnie kolejny dzień spadku ;( wyć mi się chce
dziś zauważyłam jak mojemu mężowi zależy na dzidzi przysłał mi piękne życzenia do tej pory za bardzo o tym nie mówił ale dziś się ujawnił :-(

Witajcie :-)
joweg kochana tak sie ciesze ze szybciej bedziesz miala zabieg i swoje malenstwa przy sobie bo wierze ze sie uda i ze beda blizniaki :tak: Kochana wszystkiego najjjjjjj oraz spelnienia marzen :-)
aniabuchowicz wszystkiego najjjj :-)
marysia 23 luteog jade na 24 niestety i jestem na to zla :-(
czuje sie jak z kryza zdjeta. boli mnie wszystko a @ wrednej nie ma. nadal z moim nie gadam bo nie dosc ze mnie boli te jeszcze mam jakies nerwy :-(

ej tam pamela- to nie wstyd- każdemu może sie przydarzyć, ale największą odwagą jest sie do tego przyznać i zrobić pierwszy krok by cokolwiek z tym zrobić. ;) Gratuluje słusznej decyzji, bo sukcesem jest się przyznać przed samym sobą i chceć to naprawić. Nie zawsze jesteśmy sobie w stanie ze wszystkim poradzić samemu. Dlatego ja pamelo nie uważam, że to wstyd i naprawdę wg mnie nie masz ku temu powodów. To bardzo dobry pomysł. Pogadasz sobie spokojnie, wyrzucisz co w Tobie siedzi i być może gdzieś głęboko w Twojej świadomości siedzi przyczyna nieszczęścia. ;)

Scoti- to bardzo dobry pomysł. ;)

ej pamela no co ty to nie wstyd, tylko mozna brac przyklad z Ciebie ze chcesz isc i sobie pomoc , bo wiele innych ludzi wstydzi sie i nie zdaje sobie sprawy ze maja problemy :) a ty chcesz sobie pomoc a to najwazneijsze !!!!! ja mam caly czas jakies depresje zmieniam zdanie co 5 minut i rycze ze nie mam dziecka :( glowa do gory !!!!!!!

aniabuchowicz-to ja chyba slabo wierze :)

bobofrute- dzieki kochana :) moze sie uda :) oby, zobaczymy czas pokaze :)

Ostatnia edycja:
pamela to zaden wstyd !!!! lepiej isc i z kims doswiadczonym porozmawiac a nie sie zamartwiac i zamykac w sobie

AnulkaBuchowicz kochanie wiem jak przykro ale poki co @ nie ma ,ja nadal trzymam &&&&&&&&&&&&&&

reklama
widzicie w piatek jak szlam do pracy na zakrecie gosc prawie wjechal na chdnik zaraz przy mnie i byl tak blisko ze zerwalo mi torebke.strasznie sie przestraszyl i zatrzymal auto zeby sprawdzic czy nic mi nie jest,a ja zalowalam ze mnie nie zabil! cos we mnie peklo i sama nie wiem...zadzwonilam do przyjaciolki z pracy i ona mnie zabrala do szpitala bo nie moglam sie uspokoic.no i lekarz stwierdzil ze to nie szok tylko depresja po poronieniu,i spytal jak dludo oklamuje wszystkich ze wszystko ze mna dobrze...

Do góry