reklama
Silene
Fanka BB :)
losiczka całą noc się zrywałam tak mi było nie dobrze,a dzis pierwsza wizyta
domiska1
Katy, no widzisz ile par by poszalało ze szczęścia... ech
Kurcze ale Warszawę zasypało! Nie da się po mieście jeździć. Ale już mam na stole pyszna ciepła kawę więc nie jest źle Kurcze u nas ciężki czas nastał, mężulka mi rozłożyło więc ze staranek nici .
Kurcze ale Warszawę zasypało! Nie da się po mieście jeździć. Ale już mam na stole pyszna ciepła kawę więc nie jest źle Kurcze u nas ciężki czas nastał, mężulka mi rozłożyło więc ze staranek nici .
K
karol_in-a
Gość
ach ten los czasem bywa taki pokraczny... Tam na górze też się mylą i dają nie tym, którzy bardzo chcą, a tym którzy nawet o tym nie myślą, a jak już się zorientują to szukają szybkiej ucieczki
Ja poniekąd rozumiem te zdesperowane matki, które albo usuwają, albo porzucają... Nie popieram, ale rozumiem, że albo ktoś młody i zupełnie brak perspektyw, albo kłopoty finansowe, albo widzimisie bo kariera.... Są różne powody, dla których kobiety się decydują na takie posunięcie. Mniej lub bardziej dojrzałe czy rozsądne, ale są. Nie mnie je oceniać. Ale staram się je zrozumieć.
Domiśka- czasem długo trzeba się nachodzić zanim sie dotrze do właściwych drzwi, więc cierpliwości. Ano imiona właśnie takie, żeby z lasem były związane
Wiolka- z tego co kojarzę to Wy się wstrzeliliście w samą owulkę, więc chłopak jak sie patrzy. Poza tym widzę, że imienia dla syna nie macie. Ważne, żeby zdrowe było.
Katka- )))
Losiczko- ja właśnie nie mam żadnego przeczucia- może bliźniaki dwupłciowe? i nie interesuje mnie to aż tak bardzo.
Ja poniekąd rozumiem te zdesperowane matki, które albo usuwają, albo porzucają... Nie popieram, ale rozumiem, że albo ktoś młody i zupełnie brak perspektyw, albo kłopoty finansowe, albo widzimisie bo kariera.... Są różne powody, dla których kobiety się decydują na takie posunięcie. Mniej lub bardziej dojrzałe czy rozsądne, ale są. Nie mnie je oceniać. Ale staram się je zrozumieć.
Domiśka- czasem długo trzeba się nachodzić zanim sie dotrze do właściwych drzwi, więc cierpliwości. Ano imiona właśnie takie, żeby z lasem były związane
Wiolka- z tego co kojarzę to Wy się wstrzeliliście w samą owulkę, więc chłopak jak sie patrzy. Poza tym widzę, że imienia dla syna nie macie. Ważne, żeby zdrowe było.
Katka- )))
Losiczko- ja właśnie nie mam żadnego przeczucia- może bliźniaki dwupłciowe? i nie interesuje mnie to aż tak bardzo.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Domiska no nareszcie jestes ))) u nas tez zasypane 40 cm napadało masakra
ach ta twoja znajoma.... (
Katy nic nie mowie ale................ )))))
Kłapouszku Hubercik rośnie hi hi i napewno wszystko sie rozciaga )))) ale bedzie miał piekny domek
Viola gratulacje synka,no własnie czasami lekarze sie mylą ,albo te ich sprzety sa niedokładne ;-)
AniaBuchowicz kochana spełnienia wszystkich marzeń
ach ta twoja znajoma.... (
Katy nic nie mowie ale................ )))))
Kłapouszku Hubercik rośnie hi hi i napewno wszystko sie rozciaga )))) ale bedzie miał piekny domek
Viola gratulacje synka,no własnie czasami lekarze sie mylą ,albo te ich sprzety sa niedokładne ;-)
AniaBuchowicz kochana spełnienia wszystkich marzeń
-Lorelain-
Dzień dobry w ten śnieżny dzień...
Po pierwsze najlepszego dla Ani
Po drugie Lori- a widzisz niepotrzebnie się tak zamartwialaś. Chciałam tylko zapytać czy Ty jeździłaś na nartach wczoraj?
Ilonko- ależ Ty niecierpliwa jesteś... Spokojnie- na następnej wizycie już zobaczysz co masz pod serduszkiem.
Losiczko- no mój też wczoraj z kwiatkami przyszedł (ja dla niego czekoladki miałam) tyle, że nie z różami, bo wie, że nie cierpię
Katka- ja tam trzymam kciuki. Podoba mi się póki co Twój wykresik
Dzoana- wyniki mialam bardzo podobne- prolaktyna w normie ale blisko górnej granicy, a progesteron nisko i zakupiłam sobie z tej okazji castagnusa. Bierze się go w zależności od wagi po jednej lub dwie dziennie przez 90 dni. Ja zdążyłam tylko jeden cykl.
A u mnie- cosik brzunio od czasu do czasu jakby pobolewa, ale pewnie się Maleńtaś rozciąga i potrzebuje coraz więcej miejsca. Jeszcze tydzień do wizyty...
- niestety ale ja robiłam tylko za rodzinnego fotografa...po całym stoku za mlodym biegał mąż bo ja to się nawet bałam żeby ktos na mnie nie wpadł, ale planuje od II trymestru chodzic na jakąś gimnastyke dla ciężarnych
Witam
Wczoraj nie dałam rady już zajrzeć. Mieliśmy trochę do załatwiania i z tym kotem.... ech...
Gratuluję udanych wizyt. Ilonka i nie martw się,że nie znasz jeszcze płci bo.....
I teraz Was zaskoczę pewnie jestem pierwsza której zmieniła się płeć naszej córeczce urosły jajeczka i będzie chłopcem hihi Także proszę w liście mam zmienić płeć.Rozczarowana nie jestem tylko zaskoczona ale najważniejsze ze mały zdrowy i waży już 810g.
Gorsza sprawa,że mam cukrzycę ciążową 20.02 idę do diabetologa. Ta cukrzyca martwi mnie najbardziej bo ja lubię jeść No ale cóż byle mały był zdrowy.
No a u naszego kota stwierdzono SUK syndrom urologiczny kotów i jest z nim naprawde źle.((((((((((((((( Nie siusia i ma zatruty organizm 2 dni po 4 godziny był w klinice ,dziś idziemy na zastrzyk i zobaczymy co to będzie. Nie wiem czy nie będziemy musieli go uśpić. Szkoda go bo taki kochany ma dopiero niecałe 3 lata.
- ale numer! ... gratulacje bo chyba chcieliscie chłopczyka i celowaliscie w owu prawda?
losiczka całą noc się zrywałam tak mi było nie dobrze,a dzis pierwsza wizyta
- trzymam kciuki!
Katy, no widzisz ile par by poszalało ze szczęścia... ech
- nie tylko Warszawe! ... warunki drogowe okropne! ... jak dzisiaj zawozilam młodego do przedszkola to stwierdzilam że od jutra przerzucam sie na sanki
Ania - wszystkiego najlepszego !!!
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Witam słoneczka u mnie od rana pada biały puszysty śnieżek
Lori super ze z kropką ok, i tak bedzie, wiec proszę sie juz nie martwić !!!!!!! a synek jaki narciarz bosko
losiczka no troszkę sie zepsuł tym bardziej ze nie wiem nawet ile ma cm mój maluszek kochany, no ale najważniejsze ze jest to moje cudo piękne, ruchliwe zdrowe i ma wymiary odpowiadają wiekowi ciązy bo wyszło ze ma 15 tyg i 2 dni !!! i tętno 140 wiec dobre !!!!!!!!!!!! tak samo wczoraj pomyslałam ze jak coś bedzie wiarygodna ta płec za miesiac jesli oczywiscie bedzie łaskawe pokazać !!!
ojjjj to CIę męzulek zaskoczył pozytywnie super Mój mąż stwierdził ze my to mamy walentynki co weekend no i oczywiscie ja sie z tym zgadzam wiec nie było mi tak smutno wczoraj bez niego bo wiem ze jak wraca to jest zawsze cudnie !!!
Rozia dziękuję ja tez tak ciągle myślę no ale moze i źle myslę , okaże sie w praniu !!!!!!!!!!!!
Karolinka zobaczymy jak TY bedziesz np juz w 16 tyg a nadal nie bedziesz nawet miała orientacji czy Jagódka czy Hubercik hihihi no ale żartuje, ja jestem w gorącej wodzie kąpana także wiesz
Kurcze nie wiem co miałam jeszcze i komu odpisac
aha Ania słońce wszystkiego najlepszego zdrówka szczęścia, spełnienia marzeń !!!!!!!!!!!!!!!! i szybkiego ujrzenia II pięknych kreseczek na tescie
aha ja zapomniałam sie pochwalić wczoraj tesciowa z Jasiem a ja sobie wyskoczyłam załatwić pare ważnych spraw i przy okazji zajrzałam do ulubionego lumpu kupiłam sobie fajne spodnie długie do spania aż za 3zł hehe, i pare drobiazgów dla mojej kruszynki, wszystko uniwersalne raczej tylko jedna sukieneczka tak mi sie spodobała ze ją kupiłąm ale co tam po 1zł te ubranka wiec luz
Viola o Ja CIę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a to Was zrobił w jajo synek , no ale ważne ze zdrowe dziecko !!!!! a TY juz tyle nakupowałaś rzeczy dla dziewczynki, dobrze ze nie nowe tylko z lumpu !!!!!!!!
Lori super ze z kropką ok, i tak bedzie, wiec proszę sie juz nie martwić !!!!!!! a synek jaki narciarz bosko
losiczka no troszkę sie zepsuł tym bardziej ze nie wiem nawet ile ma cm mój maluszek kochany, no ale najważniejsze ze jest to moje cudo piękne, ruchliwe zdrowe i ma wymiary odpowiadają wiekowi ciązy bo wyszło ze ma 15 tyg i 2 dni !!! i tętno 140 wiec dobre !!!!!!!!!!!! tak samo wczoraj pomyslałam ze jak coś bedzie wiarygodna ta płec za miesiac jesli oczywiscie bedzie łaskawe pokazać !!!
ojjjj to CIę męzulek zaskoczył pozytywnie super Mój mąż stwierdził ze my to mamy walentynki co weekend no i oczywiscie ja sie z tym zgadzam wiec nie było mi tak smutno wczoraj bez niego bo wiem ze jak wraca to jest zawsze cudnie !!!
Rozia dziękuję ja tez tak ciągle myślę no ale moze i źle myslę , okaże sie w praniu !!!!!!!!!!!!
Karolinka zobaczymy jak TY bedziesz np juz w 16 tyg a nadal nie bedziesz nawet miała orientacji czy Jagódka czy Hubercik hihihi no ale żartuje, ja jestem w gorącej wodzie kąpana także wiesz
Kurcze nie wiem co miałam jeszcze i komu odpisac
aha Ania słońce wszystkiego najlepszego zdrówka szczęścia, spełnienia marzeń !!!!!!!!!!!!!!!! i szybkiego ujrzenia II pięknych kreseczek na tescie
aha ja zapomniałam sie pochwalić wczoraj tesciowa z Jasiem a ja sobie wyskoczyłam załatwić pare ważnych spraw i przy okazji zajrzałam do ulubionego lumpu kupiłam sobie fajne spodnie długie do spania aż za 3zł hehe, i pare drobiazgów dla mojej kruszynki, wszystko uniwersalne raczej tylko jedna sukieneczka tak mi sie spodobała ze ją kupiłąm ale co tam po 1zł te ubranka wiec luz
Viola o Ja CIę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a to Was zrobił w jajo synek , no ale ważne ze zdrowe dziecko !!!!! a TY juz tyle nakupowałaś rzeczy dla dziewczynki, dobrze ze nie nowe tylko z lumpu !!!!!!!!
Ostatnia edycja:
LiLuu
Szczęśliwa mama ;);););)
Witam się i ja
Dziewczynki dziękuje za pamięć
nie nadrobiłam jeszcze waszego skrobanka ale postaram się jak najszybciej to zrobić
Violu gratuluje synka !!!! (my też marzymy o chłopczyku) ale ważne by było zdrowe i nie ma znaczenia tak naprawdę ;-);-)
Ilonko nie martw się może jak twoja dzidzia taka wstydliwa to rzeczywiście będzie córcia czego ci życzę z całego serduszka
Ciężaróweczki ważne że dzidzie zdrowe i rosną !!!! ciesze się z Wami :*
Dziewczynki dziękuje za pamięć
nie nadrobiłam jeszcze waszego skrobanka ale postaram się jak najszybciej to zrobić
Violu gratuluje synka !!!! (my też marzymy o chłopczyku) ale ważne by było zdrowe i nie ma znaczenia tak naprawdę ;-);-)
Ilonko nie martw się może jak twoja dzidzia taka wstydliwa to rzeczywiście będzie córcia czego ci życzę z całego serduszka
Ciężaróweczki ważne że dzidzie zdrowe i rosną !!!! ciesze się z Wami :*
-Lorelain-
Ilonka - najlepsza czapusia! ... jaka słodka! .... ja też juz bym chciala coś kupić
a to jest mój bębelek...nie było zbytnio mierzenia ani nic bo usg nadprogramowe, ale dobrze chociaz ze zrobił... jak widac to juz nie kropeczka tylko prawdziwa fasoleczka .... lekarz nawet nie próbował usłyszec serduszka, szkoda, ale 25 lutego u prywatnego mysle ze na pewno bedzie słuchac serduszka
a ja musze odpalic drugiego kompa i troche popracowac
a to jest mój bębelek...nie było zbytnio mierzenia ani nic bo usg nadprogramowe, ale dobrze chociaz ze zrobił... jak widac to juz nie kropeczka tylko prawdziwa fasoleczka .... lekarz nawet nie próbował usłyszec serduszka, szkoda, ale 25 lutego u prywatnego mysle ze na pewno bedzie słuchac serduszka
a ja musze odpalic drugiego kompa i troche popracowac
reklama
Podziel się: