reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

joweg wszystkiego najlepszego w dniu imienin :-D

pamela no jak kwaty zobaczyłam to myslałam ze z łozka spadne hehehehe,a myslałam ze zapomniał :szok: bo ten typ tak ma hihi

ilonko witaminy mam pod reką a siedze tu w 2 polarach!!!!

reklama
Ja tez sobie po malu kupuje ciuszki i tez w uzywanych. W sobote kupilam body pajacyki a ile bylo pieknych rozowych ciuszkow ale omijalam je z daleka he he .
Ilonko 140 tetno malenstwa czyzby synek ??? Ale zycze corci z calego serducha
:-):-):-)

dzieki malami123:) ale jestem szczesliwa , teraz to juz mi zleci do tego maja :)

losiczka72- a ja mysle ze bedzie coreczka :)

Ostatnia edycja:
Malami123 taki prezent najwiecej daje radosci jak sie nie spodziewamy,a ja bym z lozka spadla na 100%! joweg wszystkiego najlepszego okaz1.gif

Witajcie. Czy ktoś może mi streścić ostatnie dwa dni????:happy2:

Wróciłam już od lekarza. Nie wiem co będzie, bo nie miałam usg. Słuchałam za to serduszka:happy2: Gin powiedziała, że dopiero po 20 tygodniu będzie widać płeć. M powiedział, że pójdziemy prywatnie wcześniej zobaczyć, bo usg w przychodni mam dopiero 4 kwietnia:-(
Dostałam znów magnez na twardą maciczkę. L4 też dostanę raczej, ale to dopiero pod koniec marca. To tyle z wizytki.

Witam sie z rana

Mnie tempka w bambuko robi i sobie skacze jak chce, ale zaznaczylam zaburzona bo o 5.30 sie przebudzilam i zrobilam sobie wycieczke po domu a zmierzylam o 7.30 czyli nie bylo 3 godzin snu, chyba dobrze zaznaczylam nie znam sie:no:

Ania Joweg wszystkiego najlepszego dziewczynki

Viola ale masz niespodzianke:-D

Dziewczyny dodac do tabeli date wizyty u gina i plec dziecka? bo sie gubie tyle mamy juz ciezarowek a nie wiem kiedy za ktora mam trzymac kciukasy;-)

Oj byla ANIU zaskoczona i to bardzo - cieszyla sie tym bardziej ze juz ma 2 synow a tu taka niespodzianka ale mowi ze jak tylko go ujrzala to zakochala sie bez pmieci :-D
JOWEG - mysle ze podjelas sluszna decyzje, noi wszystkiego najlepszego z okazji imienin.

reklama
Roszpunka gratuluje udanej wizyty,tak ogolem to ciezaroweczki zdrowe,trzymamy kciuki za Bobo zeby @ nie przyszla no i mamy dzis dwie solenizantki! Violi coreczka okazala sie synkiem,a Ktosiek Ilonki wystawil na wszystkich pupke i nie wiadomo co ma miedzy nozkami!

Do góry