reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
:-)
Dzoana ja tez mialam bardzo wysoka prolaktyne ....45:tak:
i po tabletkach wszystko sie unormowalo az chyba do teraz bo robilam teraz badania i wyszla w normie:-)
Rzeczywiście wysoko:szok:
W sobotę idę na imprezę i jeśli nie dostanę @ do tego czasu to czeka mnie zabawa na trzeźwo;-) Chociaż nie sadzę, żeby w tym cyklu coś się wykluło:-( ale z drugiej strony nie mogłabym pić ze spokojnym sumieniem bez pewności, że nie zaszkodzę fasolce. Też macie fazy lutealne bez alko?
Lorelain, słodkie zdjęcia. Utalentowanego synka masz:-)

Lorelain ten wasz Mati to wszechstronnie uzdolniony :tak:
Dzoana ja tak do tego nie podchodze bo za dlugo sie staram zeby sobie odpuszczac na kazdej imprezie....czasami cos wypije np teraz na imprezie urodzinowej wypilam 2 slabe drinki ;-) bez szalenstw ale cos lykne :-)

Witam dziewczynki wieczorową porą:) Ja dopiero teraz, bo wróciłam z pracy z migreną i nawet zaczęłam nadrabiać co tam dziś napisałyście, ale musiałam się położyć:( Na szczęście już mi lepiej i dziś będą bobosexy:-)

Witam nowe staraczki :-)
Ilonka no śliczna dziewuszka (bo ja tak jak malami myślę,że to ona, bo tak się chowa):biggrin2:
Lori cieszę się,że u Ciebie też wszystko dobrze z kropkiem :biggrin2: A Mati jest przesłodki :biggrin2:
No ja już drugi albo trzeci dzień zastanawiam się gdzie się podziała domiśka ??? Halo, kochana odezwij się :-)

I zZagubiona dziś się nie odzywała, co tam u Ciebie ??

Katy spoko, szybko miną te 2 tyg i będziesz wszystko wiedzieć :-)

No to chyba tyle:)

Rozia to idz i walcz z wegorzem :-D
A ja sobie siedze w bardzo duzym domku ktorym sie opiekuje podczas nieobecnosci wlascicieli:-)
Wyjechali do Buenos Aires i wracaja w niedziele, tak ze tempka moze byc zaburzona...tak mysle .....:eek:
Maja sliczny dom i mamy tutaj takie male wypady jak do spa.....dobrze ze moj nie jest alkoholikiem bo maja w podlodze piwniczke z 1200 winami ....sa bardzo bogaci ale za to sa normalnymi zyczliwymi ludzmi

to całkiem przyjemny tydzień Ci się zapowiada :) Póki co mój węgorz się moczy :)

o, mój węgorz przybył, także idę walczyć :) dobranoc:)

Ostatnia edycja:
i życzę miłego dnia. Dzisiaj jak wejdę to pewnie na chwilę popołudniu, bo po pracy lece na spotkanie z koleżanką i wrócę pewnie przed 22:-(
Nienawidze wstawać tak wcześnie, normalnie środek nocy jest:wściekła/y:

reklama
Witajcie z rana..dzisiaj Aniabuchowicz ma urodzinki wiec Aniu
STO LAT spelnienia marzen i usmiechu na twarzy i tego jednego wymarzonego serduszka pod Twoim serduchem jak najszybciej zycze Ci kochana z calego serca......a to torcik na oslode tort.jpg :-D:-D:-D

Do góry