reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

MartaSx- mi w ciąży z Nastką lekarz zlecał witaminy bo ci wtedy mówi jakie narazie ja bym sie na twoim miejscu trzymała tego kwasu foliowego:-)

reklama
Wiolka ja mam kwaf foliowy puritans pride i on ma 0,4 a w ciąży nie powinno być wiecej?chyba że mi się coś pokićkało :rofl2:

Ostatnia edycja:
MARTA- w ciąży ja zażywałam kwas foliowy ten zwykły folik 0,4mgi teraz też taki zażywam najwazniejsze żeby nie zapominać o 1 tabletce codziennie:tak:

M wrocil z pracy dostalam piekne kwiaty i troche sie posmialismy bo w bukiecie bylo serducho styropianowe cale w czerwonym brokacie i oczywiscie musialam wyciagnac i dac Mai a ta zamiast sie bawic to je ugryzla a jaka byla zla na tate ze takie niedobre rzeczy jej daje:-D

Nasze autko znowu sie popsulo a dokladnie rozrusznik, zaluje ze nie wzielismy kredytu i nie kupilsmy nowszego auta bo w tym co miesiac trzeba ladowac ok 100 funtow na same naprawy:wściekła/y:

Witaj biapl powidzenia w staraniach.

Ciekawa jestem jak dziewczynkom poszlo na wizytach:happy:

witajcie
Ja tylko szybciutko napiszę co i jak i lece Jasia kąpać i robić mu jeść
NO więc tak........ maluch no bo ciągle pozostaje maluchem , nadal nie bede mogła mówić do brzusia po imieniu :-( no trudno wiedziałam ze tak bedzie, nastraszyłam ale i tak sie matki nie boi !!!!!
Ogólnie wszytsko dobrze, waży aż 136 gram hihi, odpowiada wiekowi ciązy ale nie wiem ile ma cm :-( wymiary główki brzuszka i kosci udowej w porządku :) przede wszystkim JEST CUUUUUUUUDNE !!!! wierciło sie , nóżki podkurczało i prostowało :) no to chyba tyle :)

a oto mój chudzielec kochany :) tu ma nóżki podkurczone a jak wyprostowało to takie chudzielec długi hehe :)

maluszek.jpg

reklama
Hello, witam się wieczorkiem. Czekam na dokładne wyniki wczorajszych badań, które mój M ma przywieźć. Z tego co mi podał przez telefon to mam za dużo prolaktyny, prawie 23 i za mało progesteronu 2,9 (normy z labu to chyba od 5):-( Z jednej strony mi smutno, bo wychodzi na to, że nie potrafię o własnych siłach dzidzi utrzymać Pocieszające jest to, że może podanie luteiny cosik da. Najdziwniejsze jest to, że nic mnie nie boli, a w sumie już niedługo powinna przyjść @ W zeszłym cyklu już dawno plamiłam, a na razie mam duuuuużo śluzu, masakrycznie dużo, ale (chyba) tego niepłodnego. Normalnie podczas robienia hmm...siusiu wyleciał ze mnie taki glutek biały, ciągnący się. Dziwne. No i po lewej stronie jajnik mnie pobolewał, kłująco. Powiedzcie mi szczerze czy możliwe jest, że mogę być w ciąży, mimo tak niskiego progesteronu? Mi się wydaje, że nie, ale sama nie wiem, te objawy są dziwne. Znając moje szczęście to pewnie nici będą:-( No i ta tempka, raz w dół raz w górę:-( Przepraszam, że tak o sobie. Ale mój organizm głupieje,a ja razem z nim:-(
Witaj biapl na szczęśliwym forum:-)
I spóźnione życzenia dla Koleżanek z forum z okazji Walentynek:-)
Ja z moim M nie obchodzimy Dnia Zakochanych, bo 17 lutego mamy rocznicę bycia razem, już 8

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry