reklama
Marysia77
Fanka BB :)
Uciekam wykapac synia, potem chwila relaksu dla mamusi w wannie i wroce do Was, mam nadzieje ze poczytam juz o dobrych wiesciach od ILONKI I LORI.
scotland18
Fanka BB :)
M wrocil z pracy dostalam piekne kwiaty i troche sie posmialismy bo w bukiecie bylo serducho styropianowe cale w czerwonym brokacie i oczywiscie musialam wyciagnac i dac Mai a ta zamiast sie bawic to je ugryzla a jaka byla zla na tate ze takie niedobre rzeczy jej daje
Nasze autko znowu sie popsulo a dokladnie rozrusznik, zaluje ze nie wzielismy kredytu i nie kupilsmy nowszego auta bo w tym co miesiac trzeba ladowac ok 100 funtow na same naprawy
Witaj biapl powidzenia w staraniach.
Ciekawa jestem jak dziewczynkom poszlo na wizytach
Nasze autko znowu sie popsulo a dokladnie rozrusznik, zaluje ze nie wzielismy kredytu i nie kupilsmy nowszego auta bo w tym co miesiac trzeba ladowac ok 100 funtow na same naprawy
Witaj biapl powidzenia w staraniach.
Ciekawa jestem jak dziewczynkom poszlo na wizytach
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
witajcie
Ja tylko szybciutko napiszę co i jak i lece Jasia kąpać i robić mu jeść
NO więc tak........ maluch no bo ciągle pozostaje maluchem , nadal nie bede mogła mówić do brzusia po imieniu :-( no trudno wiedziałam ze tak bedzie, nastraszyłam ale i tak sie matki nie boi !!!!!
Ogólnie wszytsko dobrze, waży aż 136 gram hihi, odpowiada wiekowi ciązy ale nie wiem ile ma cm :-( wymiary główki brzuszka i kosci udowej w porządku przede wszystkim JEST CUUUUUUUUDNE !!!! wierciło sie , nóżki podkurczało i prostowało no to chyba tyle
a oto mój chudzielec kochany tu ma nóżki podkurczone a jak wyprostowało to takie chudzielec długi hehe
Ja tylko szybciutko napiszę co i jak i lece Jasia kąpać i robić mu jeść
NO więc tak........ maluch no bo ciągle pozostaje maluchem , nadal nie bede mogła mówić do brzusia po imieniu :-( no trudno wiedziałam ze tak bedzie, nastraszyłam ale i tak sie matki nie boi !!!!!
Ogólnie wszytsko dobrze, waży aż 136 gram hihi, odpowiada wiekowi ciązy ale nie wiem ile ma cm :-( wymiary główki brzuszka i kosci udowej w porządku przede wszystkim JEST CUUUUUUUUDNE !!!! wierciło sie , nóżki podkurczało i prostowało no to chyba tyle
a oto mój chudzielec kochany tu ma nóżki podkurczone a jak wyprostowało to takie chudzielec długi hehe
reklama
D
Dzoana.a
Gość
Hello, witam się wieczorkiem. Czekam na dokładne wyniki wczorajszych badań, które mój M ma przywieźć. Z tego co mi podał przez telefon to mam za dużo prolaktyny, prawie 23 i za mało progesteronu 2,9 (normy z labu to chyba od 5):-( Z jednej strony mi smutno, bo wychodzi na to, że nie potrafię o własnych siłach dzidzi utrzymać Pocieszające jest to, że może podanie luteiny cosik da. Najdziwniejsze jest to, że nic mnie nie boli, a w sumie już niedługo powinna przyjść @ W zeszłym cyklu już dawno plamiłam, a na razie mam duuuuużo śluzu, masakrycznie dużo, ale (chyba) tego niepłodnego. Normalnie podczas robienia hmm...siusiu wyleciał ze mnie taki glutek biały, ciągnący się. Dziwne. No i po lewej stronie jajnik mnie pobolewał, kłująco. Powiedzcie mi szczerze czy możliwe jest, że mogę być w ciąży, mimo tak niskiego progesteronu? Mi się wydaje, że nie, ale sama nie wiem, te objawy są dziwne. Znając moje szczęście to pewnie nici będą:-( No i ta tempka, raz w dół raz w górę:-( Przepraszam, że tak o sobie. Ale mój organizm głupieje,a ja razem z nim:-(
Witaj biapl na szczęśliwym forum:-)
I spóźnione życzenia dla Koleżanek z forum z okazji Walentynek:-)
Ja z moim M nie obchodzimy Dnia Zakochanych, bo 17 lutego mamy rocznicę bycia razem, już 8
Witaj biapl na szczęśliwym forum:-)
I spóźnione życzenia dla Koleżanek z forum z okazji Walentynek:-)
Ja z moim M nie obchodzimy Dnia Zakochanych, bo 17 lutego mamy rocznicę bycia razem, już 8
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: