reklama
wiolka23
Fanka BB :)
ROZA- rozumiem cie co prawda to mój dopiero pierwszy cykl starań ale rozczarowanie zawsze jakieś jest pozostaje się nie poddawać a seks uprawiać z miłości nie tylko z chęci posiadania dziecka to może przeskoczymy ten cholerny schemat:-) (starania sie i nic z tego) najgorsze jest to że jak ktoś nie chce albo nie powinien mieć to ma ja znam dziewczyne co ma 3 rok po roku żadne nie planowane! MARTA- wydaje mi się że na usg dopochwowym coś powinno być widać
Ostatnia edycja:
KatyB
Wiolka tle dobrego że na nfz:-) no jak się nie udaje to łapiemy się wszystkiego, mechaniczny sex nie pomaga nam w tym niestety
Dziewczyny jak dodać dodatkowe dni do obecnego cyklu, bo u mnie z 34 dni potrwa jak tak dalej pójdzie:-( jak mi jutro temp. nie skoczy to chyba idę do gina na konsultacje. Ja to mam cykleee.
Roza poprostu odznacz granice @ i tyle cykl nie bedzie mial konca
Roza_
Wiolka dopiero zaczeliście:-) starania, czerp radość z seksu zamiast się zamartwiać:-) nie zawsze jest tak jakbyśmy chciały:-(
Marta oj nie wiem czy będzie coś widać,za wcześnie,jedynie po badaniu ręcznym że tak powiem coś powinien powiedzieć ze są zmiany, ale pewnie każe czekać...
Zresztą dziewczyny które teraz zaszły w ciąże powiedzą ci dokładniej, ja rodziłam 6 lat temu.
Katy o jak to brzmi ja chcę aby miał koniec he he:-) ale tak zrobię jak mówisz, poczekam jeszcze z tym troszkę.
Marta oj nie wiem czy będzie coś widać,za wcześnie,jedynie po badaniu ręcznym że tak powiem coś powinien powiedzieć ze są zmiany, ale pewnie każe czekać...
Zresztą dziewczyny które teraz zaszły w ciąże powiedzą ci dokładniej, ja rodziłam 6 lat temu.
Katy o jak to brzmi ja chcę aby miał koniec he he:-) ale tak zrobię jak mówisz, poczekam jeszcze z tym troszkę.
Ostatnia edycja:
wiolka23
ROZA- tyle mi zostało:-) i musze się tego trzymac MARTA- wydaje mi się że najlepiej byś zrobiła jagbyś się telefonicznie skontaktowała z jakimś ginekologiem powiedziała co i jak i by ci doradził bo nieraz na poczatku wiem że jakieś badania robia,moja szwagierka zrobiła test i odrazu do gina poszła a na poczatku ciąży była
Ostatnia edycja:
Roza_
Wiolka od razu lepiej gadacie
Marta ja Ci powiem tak - my z mężem też niedowiarki byliśmy i umówiłam się wcześnie na wizytę, to był 5 tydz,potwierdziła ale mówiła ze jeszcze wcześnie jest. Jak umawiałam sie na wizytę to jeszcze ze 2 tyg czekać miałam, wiem że dla nas to długo, ale wtedy już coś można powiedzieć,
Moim zdaniem najlepiej umawiać się koło 7 tg wtedy już serduszko widać i można więcej się dowiedzieć.
Zawsze możesz pójść teraz:-) jeśli masz być spokojniejsza.
Marta ja Ci powiem tak - my z mężem też niedowiarki byliśmy i umówiłam się wcześnie na wizytę, to był 5 tydz,potwierdziła ale mówiła ze jeszcze wcześnie jest. Jak umawiałam sie na wizytę to jeszcze ze 2 tyg czekać miałam, wiem że dla nas to długo, ale wtedy już coś można powiedzieć,
Moim zdaniem najlepiej umawiać się koło 7 tg wtedy już serduszko widać i można więcej się dowiedzieć.
Zawsze możesz pójść teraz:-) jeśli masz być spokojniejsza.
Ostatnia edycja:
Roza_
Marta najważniejszy jest ten kwas foliowy, ale ja biorę też magnez i nic więcej:-)
Lecę bo mąż wrócił. Pa
Lecę bo mąż wrócił. Pa
reklama
Marysia77
Witaj ROZO :-)
MARTA ja tez mysle ze jeszcze za wczesnie choc chcialoby sie juz wiedzien napewno. Ja osobiscie bylam w pierwszej ciazy ok 6 a teraz w 7 tc , co do witamin to bralam kwas foliowy a jak test pokazal II to bralam prenantal lub fembion na 1szy trymestr
MARTA ja tez mysle ze jeszcze za wczesnie choc chcialoby sie juz wiedzien napewno. Ja osobiscie bylam w pierwszej ciazy ok 6 a teraz w 7 tc , co do witamin to bralam kwas foliowy a jak test pokazal II to bralam prenantal lub fembion na 1szy trymestr
Podziel się: