Kurde nawet Wi zasnąć nie moglam i cały czas z nią siedze. Tesciowa ja wzięła. Ja bylam z Wiki na zakupach i przemarzłam. Szlak :/Kochana jak mala usnie to tez sie poloz i polez sobie olej wszystko a poczujesz sie lepiej :-)
reklama
Roza_
Fanka BB :)
Hej kobietki:-)
witam Biapl:-)
Ania ale nastrój może meliska? Na mnie osobiście nie działa:-)
Ilonka,Lorelain pomyślnych wizyt:-)
Trzymam :-)kciuki za córki
Ja już sobie odpoczęłam, dziś w przedszkolu mieliśmy bak karnawałowy, nawet fajnie było:-) dzieci się pomęczyły i wyszalały
Małami mam już karkówkę na twój przepis i jutro wypróbuję:-) podajesz do chleba?? Ja chyba tak zrobię.
Marta mąż dalej widzę niedowierza he he
witam Biapl:-)
Ania ale nastrój może meliska? Na mnie osobiście nie działa:-)
Ilonka,Lorelain pomyślnych wizyt:-)
Trzymam :-)kciuki za córki
Ja już sobie odpoczęłam, dziś w przedszkolu mieliśmy bak karnawałowy, nawet fajnie było:-) dzieci się pomęczyły i wyszalały
Małami mam już karkówkę na twój przepis i jutro wypróbuję:-) podajesz do chleba?? Ja chyba tak zrobię.
Marta mąż dalej widzę niedowierza he he
wiolka23
Witajcie moje kobietki:-) ja po usg nic mi ten mój lekarz nie powiedział:-( mówił tylko że jak na13 dzień cyklu to wolno to jajeczko dojrzewa za 2 tyg znowu kazał mi przyjść na usg wykończy mnie tymi badaniami jak dalej tak to wszystko wolno będzie szło to mi wtedy jakieś tabletki "wspomagające" przepisze Marta ja wiem ale do facetów powinni dołanczać insrtrukcje obsługi żeby w praktyce nie było tak ciężko z nimi Silene- koniecznie mi napisz czy te mdłości cie w końcu opuściły
Roza_
Ania przeczucie nie myli jednak:-(
Wiolka głowa do góry,dojrzeje,popatrz na mój wykres, to dopiero załamka:-(. Też chętnie na monitoring bym poszła,ale koszt wizyt mnie przeraża.
Wiolka głowa do góry,dojrzeje,popatrz na mój wykres, to dopiero załamka:-(. Też chętnie na monitoring bym poszła,ale koszt wizyt mnie przeraża.
wiolka23
Witaj Biapl:-) ROZA-mój ginekolog na nfz mi ten monitoring robi ja wiem czy jest sens co tydzień chodzić jak mi kazał to jeszcze pójde za dwa tygodnie wcześniej i tak powinnam dostać@ także zobaczymy mamy się dalej starać a mi się już odechciewa
Ostatnia edycja:
Roza_
Wiolka tle dobrego że na nfz:-) no jak się nie udaje to łapiemy się wszystkiego, mechaniczny sex nie pomaga nam w tym niestety
Dziewczyny jak dodać dodatkowe dni do obecnego cyklu, bo u mnie z 34 dni potrwa jak tak dalej pójdzie:-( jak mi jutro temp. nie skoczy to chyba idę do gina na konsultacje. Ja to mam cykleee.
Dziewczyny jak dodać dodatkowe dni do obecnego cyklu, bo u mnie z 34 dni potrwa jak tak dalej pójdzie:-( jak mi jutro temp. nie skoczy to chyba idę do gina na konsultacje. Ja to mam cykleee.
Ostatnia edycja:
Marysia77
Chwilke bawilam sie z malym teraz czas na cd bb :-)
BOBO takz Dusznik Zdroj - ktoras miala jechac chyba tu do sanatorium.
Gdzie te dziewczyny z wiesciami od lekarza HALO HALO MELDOWAC !!!
BOBO takz Dusznik Zdroj - ktoras miala jechac chyba tu do sanatorium.
Gdzie te dziewczyny z wiesciami od lekarza HALO HALO MELDOWAC !!!
reklama
Roza_
Ja nie myślę w pracy, ale jak jestem w domu i jestem w fazie przed owulacją to czytam wszystko na temat późnych owulacji i czekam na skok i czekam i coraz bardziej się
Marysia hej:-)
Marysia hej:-)
Podziel się: