reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Witaj Katt:-) Mierzysz temperaturę, robiłaś sobie jakieś badania?

Od tego cyklu zaczełam. Niestety przed przeczytaniem wszystkich uwag (typu przed wstaniem, lepiej w malutkiej niż w ustach). W razie czego na przyszły cykl mam doświadczenie:)
Uśmiecham się, ponieważ jesteśmy w podobnej fazie cyklu. Ja też w pon. zrobiłam progesteron i prolaktynę, wyniki dopiero jutro. Byłam dziś na USG, między słowami dr powiedział mi, że jest wszytko w porządku. Ale dokładne wyniki dopiero jutro u ginekologa.
Zaraz się pobawię i spróbuję wstawić wykres cyklu.

reklama
ale ze mnie głupol ,ostatnio pytałam co z ta godziną na forum hehehehe patrze w ustawienia a tam ustawiona godzina na....Kaliningrad,Połódniowa Afryka :sorry:

katt wstawiaj wstawiaj hi bedziemy obserwowac i pomagac

Wiem Małami, w sumie powinnam się cieszyć, że mam na tyle "mały problem", że łatwo można go skorygować, mam nadzieję. W sumie sądząc po moich wykresach to spodziewałam się takiego wyniku. Jednak jak już go zobaczyłam to tak jakoś przykro mi się zrobiło. Do jutra mi przejdzie.
Katt, trzymam kciuki za dobre wyniki:-) I pokaż ten wykres:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
images

Dzoana to na poprawe nastroju ;)

Lori Lori gdzie jestes ????????????????????? i jak wizyta??????????????

Hej :)

juz jestem....dopiero co dotarłam do domu. Mega sie dzisiaj wymeczylam.

Na wizycie wszystko super. Bąbel już jest spory i serce bije mu jak dzwon. Gin się śmiał że wygląda jak wielka pulsująca pompka. Powiedział że idealnie...wyniki tez wzorcowe. Mam sie niczym nie martwic.

No to pojechalismy na cały dzien na narty ;)

młody sie wymęczył że hoho ... potem rodzinny obiadek w restauracji...odwiedziny u taty no i wieczorkiem dotarliśmy do domku.

Już mam wyniki:
prolaktyna 22,84 (norma 4,79-23,30)
progesteron 2,90 (norma dla FF 0,60-4,70; owulacji 2,40-9,40; dla fl 5,30-86)

reklama
Lori no nareszcie hehehe to sie ciesze ze wszystko ok i ze bąbel rośnie ;)))) a masz zdjecie kropka???

a ja wcinam wiosenne kanapki hi zołty serek ,wedlinka,sałata,rzodkiewka,ogóreczek mmmmm pyszota

Dzoana ale z tego co ja widze to nie taki zły wynik bo w normie...robiłas w czasie owulki???dobrze ze nie jest ponizej normy

Do góry