reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Witam wszystkie staraczki. Troszkę Was już znam, poczytując forum od stycznia. Czas dołączyć:)

Pokrótce o mnie. 31 lat. Ponad 2 lata brania pigułek i ich odstawienie w listopadzie 2011. Od tego czasu staranka, niestety bez efektu.

Zobaczymy jak dalej. Może razem raźniej:)

reklama
Witaj Katt:-) Mierzysz temperaturę, robiłaś sobie jakieś badania? A razem na pewno raźniej, zawsze jest ktoś kto podtrzyma na duchu i da kopniaka gdy trzeba:-)
Ilonka, kruszynka przepiękna, szkoda, że taka wstydliwa

Hej kobietki:-)

witam Biapl:-)

Ania ale nastrój:angry: może meliska? Na mnie osobiście nie działa:-)

Ilonka,Lorelain pomyślnych wizyt:-)
Trzymam :-)kciuki za córki

Ja już sobie odpoczęłam, dziś w przedszkolu mieliśmy bak karnawałowy, nawet fajnie było:-) dzieci się pomęczyły i wyszalały:-D:-D

Małami mam już karkówkę na twój przepis i jutro wypróbuję:-) podajesz do chleba?? Ja chyba tak zrobię.

Marta mąż dalej widzę niedowierza he he

podaje z ziemniaczkami ,frytkami albo chlebkiem ;)
w razie pytan jutro jestem na bb :*

Witaj Katt :)

Ilonka cholerka noooooo,ale maleństwo sliczności,ach bedzie z niej mała gwiazdeczka ;-)hehe ja Ci mowie :***

Ostatnia edycja:
Dzona a może jednak dzidzia ? Trzymam kciuki :) u mnie właśnie tak się zaczeło ból lewego jajnika i choc wynik testu pozytywny nadal boli :/
katt witaj na forum biapl Ty również :)

Dziękuję Marta za słowa otuchy, ten progesteron mnie przybił. Jakoś nie wydaje mi się, żebym była w stanie utrzymać ciążę przy takim poziomie:-(

witam nowe staraczki :)
scotland 15 marca następna wizyta !!!!!!!!!!!!!!! znów tyle niepewnosci :(((((
Malami , ja się boje ze bede sie łudzić kolejny miesiąc ze bedzie córa , a tak to bym wiedziała juz co i jak, no ale trudno sie mówi, i teraz nie wiem czy isc prywatnie i wydać ok 80zł a znów moge zobaczyć dupkę , chyba wytrzymam do następnej i juz!!!!!!!!!

dzoana nie martw sie kochana u mnie owu to chyba co drugi miesiac albo i nie wiem kiedy,co do progesteronu tez nie miałam za wysokiego ale fasolka sie udała tzn......była :( i brałam dupka dlatego

iloneczko Ty moja kochana wytrzymasz :))) ja Ci w tym pomoge,ale zobaczysz ciocia Marta przepowiada kreseczke hehehe ,a gdybym zle cos wywrozyła to jak ogonek bedzie to tez dobrze wazne zeby dzidzius był zdrowiutki no a i wtedy dodatkowo ciocia kartonik dla maluszka wysle ;)))

Ostatnia edycja:
Jakoś mi się tak smutno zrobiło, że mój organizm taki do d...y jest:-( A do tego daje złudną nadzieję. Z drugiej strony wiem na czym stoję, więc przynajmniej mogę coś z tym zrobić:-) Jest światełko w tunelu, na 2 marca mam ginekolog, mam nadzieję, że przepiszę mi coś.

reklama
Jakoś mi się tak smutno zrobiło, że mój organizm taki do d...y jest:-( A do tego daje złudną nadzieję. Z drugiej strony wiem na czym stoję, więc przynajmniej mogę coś z tym zrobić:-) Jest światełko w tunelu, na 2 marca mam ginekolog, mam nadzieję, że przepiszę mi coś.

w dupe dostaniesz!!!!!!!!!!!!!!!!
ja np.mam endometrioze i juz po 2 operacjach cholera i tylko 1 jajnior bo z drugiego to nic nie zostało :( i nadalll mam nadzieje,chociaz czasami to juz takie rzeczy sobie wmawiam ze jakbys posłuchała to tez bys mnie kopneła
Damy rade zobaczysz :-D

no i wlasnie moj G z pracy zadzwonił i mowi szykuj sie ,schłodz winko bo jak dzis wroce ...hehe to zaczynamy hihihihi robic fasole hehehe ale sie usmiałam

Do góry