reklama
biapl
Fanka BB :)
Czesc Dziewczyny! Jestem tu nowa i nie mam pojecia jak i do jakiego blogu sie mam udac pomozecie?
zaraz bedzie magiczna stronka 1717 hehehehe
Dzieki, jestem Ania,skonczylam 28 lat i jest to 1.wszy intensywny cykl staran...w grudniu i w styczniu tez juz conieco probowalismy, ale wredna @ przyszla. W niedziele termin spodziewanej @... ale na 100. przyjdzie...
anna na co sie wkurzasz?
no to ciekawe, ktora bedzie pierwsza? Najwazniejsze, ze jedna z nas Staraczek :*a tak na prawde to zycze tej, ktora juz najdluzej sie stara, zeby jej to czekanie skrofic i ulzyc w tej nieograniczonej tesknocie za najpiekniejszym cudem nad cudami :*aga bo kiedys dziewczynki wymyslily taakie cos ze wymyslaja nr stronki i ktora na niej napisze jako pierwsza najszybciej zafasilkuje. kilka razy sie sprawdzilo.teraz malami wymyslila stronke 1717 zobaczymy czy tym razem sie sprawdzi hihi. taka zabawa
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
katy specjalnie tak napisala zeby byc na szczesliwej stronie
reklama
Melduję się już po pracy robię obiadek i ide przeczytac co napisałyście.
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ Z OKAZJI WALENTYNEK
Krak zdjecia z usg super mam nadzieję że ja tez niedługo zobaczę kropeczkę.
Wiolka no tak ale wiesz mino, ze to mój mąż to takie krępujące siknąc przy nim He He He
Katy trzymam kciuki za szczęsliwą stronkę.
bobo ja chyba zrobię tak że pójdę odrazu do tego lekarza, masz rację po co biegac tu i tam a okresu nie mam więc mąż już nie może powiedziec że nie wierzy he eh
Któraś z dziewczyn pisała że szpital na Polnej to hardkor a co myślicie o Lutyckiej? Moja kumpela pół roku temu tam rodziła i zadowolona bardzo jest.
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ Z OKAZJI WALENTYNEK
Krak zdjecia z usg super mam nadzieję że ja tez niedługo zobaczę kropeczkę.
Wiolka no tak ale wiesz mino, ze to mój mąż to takie krępujące siknąc przy nim He He He
Katy trzymam kciuki za szczęsliwą stronkę.
bobo ja chyba zrobię tak że pójdę odrazu do tego lekarza, masz rację po co biegac tu i tam a okresu nie mam więc mąż już nie może powiedziec że nie wierzy he eh
Któraś z dziewczyn pisała że szpital na Polnej to hardkor a co myślicie o Lutyckiej? Moja kumpela pół roku temu tam rodziła i zadowolona bardzo jest.
Ostatnia edycja:
Podziel się: