reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Ja też trzymam za nas wszystkie
Miłego wieczorku Bobo zdaj relacje z filmu jak wrócisz bo z zapowiedzi dobrze się zapowiada:-)

reklama
Czesc Dziewczyny! Jestem tu nowa i nie mam pojecia jak i do jakiego blogu sie mam udac :( pomozecie?

zaraz bedzie magiczna stronka 1717 hehehehe

Dzieki, jestem Ania,skonczylam 28 lat i jest to 1.wszy intensywny cykl staran...w grudniu i w styczniu tez juz conieco probowalismy, ale wredna @ przyszla. W niedziele termin spodziewanej @... ale na 100. przyjdzie...

anna na co sie wkurzasz?

aga bo kiedys dziewczynki wymyslily taakie cos ze wymyslaja nr stronki i ktora na niej napisze jako pierwsza najszybciej zafasilkuje. kilka razy sie sprawdzilo.teraz malami wymyslila stronke 1717 zobaczymy czy tym razem sie sprawdzi hihi. taka zabawa :)
no to ciekawe, ktora bedzie pierwsza? Najwazniejsze, ze jedna z nas Staraczek :*a tak na prawde to zycze tej, ktora juz najdluzej sie stara, zeby jej to czekanie skrofic i ulzyc w tej nieograniczonej tesknocie za najpiekniejszym cudem nad cudami :*

biapl zgadzam się z tobą w 1000000000%:-D:-):rofl2: a ty jak długo się starasz? O pierwsze dzieciątko?;-)
Ok doczytałam ze nie długo.
Uciekam w końcu do kuchni
Zaglądnę do was później

Karolcia i jak smakowal malemu pasztecik;-)????

Lorelain juz powinna wrocic czy jeszcze nie????

Witam nowa staraczke Biapl :-)

O kurczaki post pod postem myslalam ze ktos cos skrobnie w miedzy czasie :sorry:

Bobo..... no wiesz
moj post byl edystowany ale jesli zrobisz edit od razu nie tego nie pokazuje :tak: chyba az takiej mocy to forum nie ma :-D:-D:-D:-D

reklama
Melduję się :) już po pracy robię obiadek i ide przeczytac co napisałyście.

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ Z OKAZJI WALENTYNEK :rofl2:

Krak zdjecia z usg super mam nadzieję że ja tez niedługo zobaczę kropeczkę.
Wiolka no tak ale wiesz mino, ze to mój mąż to takie krępujące siknąc przy nim He He He
Katy trzymam kciuki za szczęsliwą stronkę.

bobo ja chyba zrobię tak że pójdę odrazu do tego lekarza, masz rację po co biegac tu i tam :) a okresu nie mam więc mąż już nie może powiedziec że nie wierzy he eh

Któraś z dziewczyn pisała że szpital na Polnej to hardkor a co myślicie o Lutyckiej? Moja kumpela pół roku temu tam rodziła i zadowolona bardzo jest.

Ostatnia edycja:
Do góry