reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

areszcie doszlam do konca - jakos wyjatkowo mozolnie mi dzis szlo czytanie. Co prawda w miedzyczasie jeszcze zrobilam 2 zupy i zraziki w sosie winnym :-D zaraz jeszcze salatka i fryteczki :-) A moj synio przez chorobe chyba wyplukal wit C i kazal sobie nalac soczek z ogorkow i koniec koncow wypil caly sloj !!!
Co do serduszka to ja slyszalam je na ostatniej wizyciew a to byl koniec 12 tyg wiec Ilonko Ty juz napewno dzis uslyszysz :-) 3mam kciuki za dzisiejsze wizyty. Coz narazie chyba tyle bo nic wiecej nie pamietam poki co :tak:

reklama
jestem.... czytam te zaległości, bo kilka godzin mnie nie było, a tu tyle nadrabiania...

Lori- melduj się już no!!!

ja dopiero teraz usiadlam na tyłku od rana- po intensywnym spacerowaniu i zajadam śniadanko, a mam dziki pasztecik. I mam nadzieję, że Maleńtasowi smakuje ;)

Witam się i ja:-D:-D

Kochane moje życzę wam udanych walentynek dla każdej ciężarówki spokojnej ciąży a dla wszystkich staraczek obyśmy w końcu zobaczyły te magiczne dwie kreseczki. Dla mnie to wyjątkowy dzień ale życzę wam żeby dla każdej był.:-):-D:tak::rofl2:
Ilonka Lori powodzenia na wizycie, czekamy z niecierpliwością na wieści:-)
Biapl witaj:-)

Kochane o co chodzi z tymi stronami bo mi chyba umknęło

Ostatnia edycja:
aga bo kiedys dziewczynki wymyslily taakie cos ze wymyslaja nr stronki i ktora na niej napisze jako pierwsza najszybciej zafasilkuje. kilka razy sie sprawdzilo.teraz malami wymyslila stronke 1717 zobaczymy czy tym razem sie sprawdzi hihi. taka zabawa :)

Fajnie:-)
Ja już chyba jestem po owulce wczoraj mnie głowa bolała i jajnik dziś cycory zobaczymy czy się tym razem udało:tak:
Idę robić chińszczyznę na kolacje dla mojego m na rocznice:-D:tak::rofl2:

reklama
Do góry