reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

losiczko niedobra ale mi ochoty na frytki zrobilas :wściekła/y: a u mnie dzis tesciowa watrobke serwuje bleeeeeeeeeee :-(
kurde zastanawiam sie nad tym mooim cyklem caly czas mam duzo sluzu tak jakby miala plodne no i @ nie ma wiec ja nie kumam juz tego wszystkiego :-(
biapl zycze tych dwoch kreseczek w niedziele :-)

reklama
losiczko mi też ochoty na frytki narobiłaś niedobra!!! :-D:-D:-D A ja na diecie jestem :crazy:
Bobo biedna musisz czekać w niepewności... Może jeszcze wyskoczą te II kreseczki!! ;-)

A tak w ogole to z zawodu jestem pielegniarka zwykla no i taka glupia nie jestem, ale dzisiaj mam jakiegos takiego nerwa, jak przed @ i glowa mnie boli do tego...musialam mezusia zmobilizowac, bo skok lh jest tylko jeden raz w miesiacu, ale on sie zbytnio nie bronil,wrecz przeciwnie ;) czasem sobie mysle, ze te takie wszystkie co byle komu daja d..y to zaraz zaciaza, a my to sie staramy, chuchamy, dmuchamy i nic...
Mam pytanko, a jak jest bezowulacyjny cykl to tez moze test mimo wszystko owulacje pokazac?

Dziewczynki no to ziemniaki w ruch i za pare minut frytki albo po pracy do McDonalda ha ha . Ja to starej daty jestem i moim dziecia zawsze robie frytki z ziemnakow :-p.

Bobo @ nie ma to sie ciesz wiesz ze tobie testy pozno wychodza wiac trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Biapl my tu wszyskie zbzikowane . Staraczki na punkcie staranek
:-) ciezarowki bzikuja ze cos nie tak z dzidziami :-) wiec jak ci pasuje to rozgosc sie na dobre.

suonko losiczko niestety juz na dwie krechy nie ma szans dzis jest 32dc . sluzem moge caly poznan obdzielic tyle go mam hihi smieje sie do meza ze mam plodne znow hehe.
losiczko takie fryty z ziemniakow sa najlepsze. ja ide zawsze na latwizne i smaze takie juz zrobione mrozone :-)

Ogólnie. Wszystko na raz. Na to czekanie do soboty. Nie moge wyjsc z domu bo zimno.Wiki nie zabiore a michalowi cos bym kupila. Zmęczona jestem strasznie :( nawet nie moge odpocząć ...nawet chwileczke.

reklama
Niecierpliwe...Kocham Was tak moge dzis powiedziec...no to dzieki Wam za wszystkie slowa otuchy i do uslyszenia, spadam , bo musze jeszcze zakupy zrobic i dla mezusia jak wroci z pracy to walentynkowy obiadek chce zrobic :* pozdrawiam Was wszystkie i sciskam Walentynkowo ,za nasze ciezarowki trzymam kciukaski, a za nas starajace rowniez, zeby wstretna @ nie przyszla juz... Dziekuje Wam jeszcze raz, a kto oczekuje jeszcze na @ w niedziele i kto testuje,jakby co ?

Do góry