reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
biapl witaj u nas :) oby jak najszybciej udalo sie zafasolkowac :-) pamietaj ze @ moze nie przyjsc a objawy podobne do @ sa tez na ciaze wiec roznie bywa :-)

Dzieki, jestem Ania,skonczylam 28 lat i jest to 1.wszy intensywny cykl staran...w grudniu i w styczniu tez juz conieco probowalismy, ale wredna @ przyszla. W niedziele termin spodziewanej @... ale na 100. przyjdzie...
Ja wiem, ale to tak denerwuje, jak tylko poczytam Wasze posty i widze jak dlugo sie niektore staraja to az mi sie plakac chce...ja mam od niedzieli minionej bol lewego jajnika, przed owulacja byl lewy i teraz po tez lewy.no i ten prawy tez troche zakluje, jestem tak znerwicowana, ze nie wiem... Dzis pracowalam cala noc i przyszlam do domu okolo 7.30. rano ,poniewaz jestem instrumentariuszka i mielismy wielogodzinna operacje, a ja mialam dyzur w te noc... no i jak tu macoscwyjsć .kochalismy sie w 12. 13 i 14. Dc w 13 dzien rowniez mialam dyzur i wedlug testu owu 2 super mocne kreski o 16.00 ,a o 17 musialam isc niestety. do pracy...kochalismy sie jak wrocilam, czyli o 3.30 nad ranem wczesnie sie nie dalo

28 dni...dziekuje za mile powitanie :*

Dzieki, jestem Ania,skonczylam 28 lat i jest to 1.wszy intensywny cykl staran...w grudniu i w styczniu tez juz conieco probowalismy, ale wredna @ przyszla. W niedziele termin spodziewanej @... ale na 100. przyjdzie...

biapl witam i trzymam kciuki, żeby @ jednak nie przylazła :-) Ilu dniowe masz cykle?

biapl nie takie przypadki tu byly wiec badz Kochana dobrej mysli ze sie uda a jak nie to glowa do gory i dalej sie starac nie wolno tracic nadzieji :-) bedziesz miala upragnionego dzidziusia napewno. skad jestes?

biapl owulacja występuje 24-36 godz po pozytywnym teście owulacyjnym, także przytulanko o 3.30 jak najbardziej ok!! :-) Ale podziwiam, że się Wam chciało, pewnie biednego mężusia musiałaś ze snu wybudzić :szok::-D:-D:-D

Biapl witaj. Zaczelas od szczesliwej stronki no moja kochana nie masz innego wyjscia jak juz zostac z nami . Trzymam kciuki zeby ta wstretna @
jednak w niedziele nie przyszla.

A ja bylam z malymi 1,5 godz na ogrodzie. Odsniezyli pol ogrodu plus chustawki piaskownice a teraz z wypiekami na twarzach wcinaja frytki he he

reklama
Pochodze z Lublina, ale od 6 lat mieszkam na stale juz w Niemczech we Frankfurcie nad Menem,ciesze sie,ze to forum znalazlam i widze,ze nie jestem sama zbzikowana.Dzieki za slowa otuchy,kochane jestescie.Wlasnie takich kolezanek mi tu brakuje...

Do góry