reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
mnie herbatka imbiorowa nie pomogła a wrecz przeciwnie, jescze bardziej wymiotowałam i mnie muliło jak wąchałam jej zapach, tak samo woda z cytryną, migdały, przegryzanie zanim sie wstanie z łożka - NIC NIE POMAGAŁO :-( jakiś dziwolong ze mnie hehe , na szczęscie teraz nie musiałam kombinować choć juz miałam kupowac specjalne tabl, w aptece na wymioty itd a tu proszę nie było takie potrzeby :)

SILENE-ja też czekam na twoje wrażenia po herbatce,moja córka wstała i mówi że dentysta jej bedzie pogrzebaczem w zębach grzebał:-)

witajcie z rana!

ilonka trzymam kciuki za wizytę. nie dam rady dzisiaj wejść wieczorem ale jutro z rana będę śledzić co tam się u Ciebie skrywa

lorelain jak twoja wizyta?

krak
super ktosiek. ja cały tydzień muszę czekać na spotkanie z kropeczką. tez się trochę stresuję brakiem objawów, ale w sumie wiem że nie każdy ma więc byle przetrwać ten tydzień.

ja się najgorzej czuję wieczorami. muli mnie ale jak coś zjem przechodzi no i spałabym na okrągło.

viola
daj znać jak po wizycie

silene zdrówka dla dzieciaczków

katy tempka twoja bardzo obiecująca. kochana za Cibie szczególnie trzymam &&&&&&&&&&&&

wszystkim życzę udanych walentynek

Ilonko co z tego ze chlopa mam przy sobie jak z niego taki romantyk jak z mysiej piczki kaptur :-D:-D:-D dla niego takie swieto to nie swieto ale mowilam juz wam ze on z nie z tej planety he he :-D:-D:-D

DOBRZE ZE WAS MAM I SIE WALENTYNKUJEMY HE HE

Ostatnia edycja:
SILENE-każdy organizm jest inny ja osobiście mam sporo znajomych które w ciąży wogole żadnych objawów nie miały zobaczysz jak będzie z tobą nie raz tak jest miejmy nadzieje że dzidzia ci troche odpuści:-)

reklama
Do góry