reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
LOSICZKA-termin @mam za ponad tydzień byłam u lekarza w zeszłym tyg. i mówiłam mu że się staralismy zrobił mi usg jakieś zdjęcia zrobił i mówił że będziemy monitorować i dziś mam znowu iść:crazy:

Wiolka no to musisz isc zobaczymy co ci powie.

Silene nie zle cie wzielo ale to znaczy ze fasolka silna i sie dobrze rozwija . No ja to az tak sie nie mecze mam nudnosci ale mozna je zniesc no i zauwazylam ze po jogurtach bardziej mnie muli ale musze je codziennie jesc zebym problemow nie miala w kibelku z grubsza sprawe he he .

SILENE- ja przy Nastce nie miałam żadnych objawów na szczęście przegryź sobie coś podobno muli jak spada poziom cukru:-)

losiczka to jest tak,że mnie mdli strasznie i po za tym i bólem piersi no i kołowrotkiem w głowie nic się nie dzieje jak wstałam rano to jeszcze mnie brzuch pobolewał jak na @ ale już przeszło
wiola,zaraz coś przegryzę może faktycznie pomorze

SILENE- mi tak mówił znajomy lekarz no i podobno herbata imbirowa jest swietna niweluje mdłości w ciąży sporo kobiet ją pije:happy:

Witam walentynkowo :-) :-D
krak
no widzisz a jednak wszystko na swoim miejscu GRATULUJĘ małego ktośka :-D
losiczka dziękuję , na pewno dam znac od razu jak wróce z wizyty ale do tego czasu jeszcze caaaaaaaalutki dzień !!!!!!!!!!!!!!
Viola daj znać jak po wizycie :)
Karolinka niestety dopiero na ok 18 wizyta, ale idę o 17 bo moze przyjdzie wcześniej a jak coś to bede najwyzej pierwsza i juz :) ja to bym juz tam poszła o 15 i czekała :) :-D ja juz dziś rano jak tylko otworzyłam oczy i wyczułam ze maluszek sie kręci zapowiedziałam ze ma ładnie wystawić co tam ma :-D
aaaa losiczka hehe no mam nadzieje ze dziś bede te nogi rozkładać bo do tej pory nie miałam sprawdzanej szyjki a usg to juz przez brzuszek :)
Silene dobrze ze idziesz do lekarza, !!!!!!!!!!!!!!!! lepiej dmuchać na zimne,choć brzuszek ma prawo boleć jeszcze przez jakiś czas !!! ale lepiej isc i miec czyste sumienie !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Co bedziecie dziś robić w związku z walentynkami ??????? aż zazdroszczę Wam, ze bedziecie miec facetów blisko, a my biedne z Roszpunką same hlip, hlip, hlip, hlip :-( jak moje słoneczko nie pokaże co ma między nogami to chyba bede dziś ryczeć w poduszkę :-(

reklama
SILENE-jak już wypijesz to daj znać czy faktycznie działa czy przereklamowane mam nadzije że ci pomoże:happy: ILONKO-miejmy nadzieje że dzidzia się podzieli z tobą informacją jaką ma płeć a ty z nami:-)

Do góry