reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Witam
U mnie małe zamieszanie bo młody jest chory a wiadomo jak dziecko chore to marudne.
Umówiłam się na jutro na wizytę boję się że ......dziś znów mnie brzuch pobolewa i mam po prostu gęsią skórkę aby do jutra.
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Kochać, znaczy tworzyć, rzeźbić miłość w barwach jutrzenki. Kochać, znaczy być, chcieć być tylko po to, aby być z nim.
Kochac, znaczy miłować, miłować nad wszystko
co skończone i nieskączone.
Kochać, znaczy po prostu kochać.... [/FONT]

Wspaniałych Walentynek

reklama
Losiczko- no ja doczytałam, że Lori widziała, a nie słyszała dlatego życzyłam by usłyszała- to naprawdę fenomenalne przeżycie :) Czekamy zatem na wieści

Mój mąż też jak dostał test to patrzył na niego i patrzył i pyta najpierw czy to mój i czy to znaczy, że jestem w ciąży, bo jemu to nic nie mówi. :) Przytulił i ucałował. Potrzebował 10 godzin by ochłonąć i się z myślą oswoić. :)

SILENE-gratuluje a u ciebie to sam początek ciąży?jak dziecko choruje to połowa rodziny z nim tak to jest taka pora moja córka co chwile coś z przedszkola przywleka nie denerwuj się:-) LOSICZKA- a ty jak się czujesz?

wiolka tak sam początek, dziękuję,młody ma infekcje w moczu dokładnie nie wiem dziś rano mój M zawoził kolejną próbkę do badania no i czekamy na wynik.

SILENE-to super że jest fasolka teraz musicie sie starać nie denerwować:-) bo jest was już dwoje. Takie infekcje często dopadaję dzieci my córke leczyliśmy uroseptem lub furaginą przy infekcjii dród moczowych ja z nia w listopadzie byłam w szpitalu zapalenie płuc ja złapało okropne te choróbska dzieciaki męczą

WIOLKA czuje sie od rana jak sarenka okolo poludnia jak mis zima i tak juz zostaje do wieczora.

SILENE WIOLKA macie takie same awatarki hi hi mozna sie pomylic bo ja kojarze was po awatarkach a najwiecej to zmienia Lorelain he he

reklama
LOSICZKA- to fajnie dobrze ze takie objawy a nie inne dolegliwości cię męczą:-) powiedz mi myślisz ze lekarz może zobaczyć na usg coś jak sie jest 7 dni od zapłodnienia?na tym usg dopochwowym?bo dziś mi kazał przyjść chciałabym żeby mi powiedział że jestem w ciąży:eek: SILENE- u nas jest tak samo jak zaczęła chorować w starym roku to teraz co chwile nawraca jej paskudny kaszel i cały czas tylko w aptece siedzimy jeszcze dziś mamy dentyste

Do góry