reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

bobofrutek tak bardzo Ci zycze zeby @ nie przyszla!!! jakbys zobaczyla 2 kreseczki to mi tez poprawilby sie humor;-)ja mam chyba mala depresje,czekam jak przejdzie...moze to wina tej pogody,szaro ,smutno... czekam na wiosne!

reklama
Ilonko ,Lori kciukaski za wizyty :-D a Ty ilonka do masz kreskę tam w brzusiu a nie ogonek hehehe ja Ci to mówię

Katy no ja to własnie nie wiem kiedy ta owulka mi tu przylezie,ale bedziemy działac i zaczelismy juz rano hihihi

możecie zerknąć na wykresik???????

Ilonko ja tez sama w walentynki wiec nie zostałyscie same :tak: moj G pojechał na 12 do pracy wiec wroci dodomu ok 23

a ja dzis sie upiękrzam tznnnn ruszam w walentynki do kosmetyczki,musze buxke troche oczyscic i nawilzyc,bo po ostatniej ciąży taki mam bałagan i na plecach tez ,a nigdy zadnej krostki nawet nie miałam :-( a teraz masakra i nic nie ginie

która to pracuje w aptece?????? Agnes ???? dobrze pamietam ,potrzebuje info dot.skóry bardzo wrażliwej jakie kremy i czym myc najlepiej???bo wczoraj zakupiłam cetaphil

Ostatnia edycja:
joweg no wkurzam sie bo @ nie ma a juz powinna byc :-(
pamela niestety nie ma szans na fasolke robilam tesciory i wszystkie negatywy :-( po poronieiu pewnie sie cos poprzestawialo ale to mnie dziwi no bo jedna @ ppo poronieniu juz byla .

laleczki moje

SZCZESLIWYCH WALENTYNEK, DUZO MILOSCI NIE TYLKO W TYM DNIU ALE I W CALYM ROKU, CIEZARNYM SPOKOJNEJ CIAZY A STARAJACYM SIE JAK NAJSZYBSZEGO UJRZENIA UPRAGNIONYCH DWOCH KRESECZEK :-)

Wiosna -pamela to dla Ciebie
images

Malami nie wiem czy jest on w Pl ale ja uzywam ostatnio E45 bardzo fajny dla osob ze skora wrazliwa, bezzapachowy, fajnie nawilza :tak:

Witam kochane staraczki i juz zakreskowane przyszłe mamusie :)
Mnie humorek dzisiaj dopisuje.Wi spi a ja szykuje sie do pracy po ubezpieczenie ,bo jutro na szczepienie z małą ide.
Z rana dostałam prezencik od męża.Słodkości i podusie w kształcie serduszka :)byłam w meeega szoku :-):-):szok:
Wysypało mnie jak na @.Wiec coraz bardziej zaczynam wątpić.

reklama
agnes i Katy no bo ja mam tak przesuszoną ze cała mnie swedzi i kupiłam ten balsam do twarzy i ciała ale czym buzie myc?????woda termalna???bo ten z vichy płyn miclearny jest za ciezki i czuje sie jakbym miała nie domyta buzie :(
a i zaczynają sie naczynka i takie rozowe place na policzkach

Do góry