reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Dziewczynki ja uciekam bo musze jeszcze wepchnąć w moją córke śniadanie i za niedługo do dentysty trzymajcie kciuki żeby mu pyskula nie nawciskała:-)pa odezwe się później

hej nie ma czasu dziś niestety:((
nie testowałam bo temp. znowu spadła i chyba na prawdę nie ma już sensu.
Pewnie wieczorem wpadnę.
Miłego dnia!!!

Witam was drogie panie :)

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Jeśli lecieć to do słońca
Jeśli marzyć to bez końca
Gdy całować to serdecznie
A gdy kochać to już wiecznie.
[/FONT]

Dziewczynki co wy piszecie???? Nie dziecko jest niemozliwe jak choruje tylko facet!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D
Ilonka, Viola, Lorelain trzymam kciuki za dobre wiesci i dajcie znac jak najszybciej mozecie :-)
Losiczka a ty jak sie czujesz....twoja wizyta tez nie dlugo:tak:
Agnes dzieki ;-)a jak takie masz parcie na sen to zabieraj podusie i spij jak tylko ludzi nie ma :-)
Malami a u ciebie okres godowy....powodzenia;-)
Jane kochana tak bardzo chcialabym ci pomoc:sorry:...nawet dmuchalam na ta tempke ale nie chce mnie sluchac:no:.....a moze to juz ostatni raz bez dzidzi :tak:

Co do mdlosci to ja pamietam ze mialam je na okraglo:zawstydzona/y: i bez wzgledu na to co jadla a codziennie rano mialam ochote na nabial

Moja tempka normalna i nie nastawiam sie nawet na dzidziolka ale ciesze sie ze jakos ta tempka sie unormowala bo poprzednie wykresy jak Ekg zawalowca :-D

Dziewczynki fajnych Walentych przy boku wam zycze :-):-):-)

witam dziewczynki,ja przez ostatnie 3 dni dola mialam strasznego...taki jakis brak checi do zycia...dzisiaj dopiero jakos troche lepiej,ale sie nawet z mezem poklocilam rano na same Walentynki:sorry:. Krak sliczny Ktosiek,gratuluje serdecznie!Ilonka, Viola, Lorelain dajcie znac po wizytach,trzymam kciuki! Bobo kochana jak sie czujesz? Silene gratki wielkie!

Witajcie kochane :-)
pamela witaj. czuje sie ok czekam na wredna @ . a jak u Ciebie?
No wlasnie u mnie jeszcze @ nie ma plecy bola i jajnik tez a @ nie ma. zapodziala sie gdzies hihi. snilo mi sie dzis ze robilam ten test a allegro i wyszly mi trzy kreski na nim i nie wiedzialam czy jestem w koncu w ciazy czy nie hehe :-) zjedlimy z mezusiem sniadanko teraz czas na kompa a pozniej jakis obiadek i idziemy do kina :-)
jane co ta tempka Twoja swiruje? nie tak mialo byc :-(
ilonko lori trzymam &&&&&&&&&& za wizyte :-)

reklama
Do góry