reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Nie, dostałam lutke na 2 miesiące w sumie i zobaczymy. Bo jak do mnie dzwoniła, to mówiła,że mam progesteron 10, a okazało się,że mam 11,9, no ale miałam te plamienia. Z tym,że powiedziała, że tak 3 dni, to w normie, ale jeśli chcę, to ona mi wypisze receptę bez problemu. A jeśli nadal nie będziemy mogli zajść, to dała mi namiary i będziemy męża badać.

Katy, bo mogły Ci też wyjść podwyższone normy jak jest jakieś zapalenie gdzieś, a w ob to wychodzi. No ale będziesz miała resztę badań to wtedy będziesz wiedzieć.:)

Idę spać, bo głowa mnie boli i nie chcę,żeby się to w migrenę przerodziło..
dobranoc

Ostatnia edycja:
reklama
To dobrze ze opracowalyscie jakis plan:tak:......a wg mnie badanie faceta powinno byc na poczatku bo nie raz leczy sie kobiety miesiacami a okazuje sie ze to u faceta armia troszke oslabla i wystarczy jakis antybiotyk lub kuracje witaminowa i wszytko sie uklada

Na moje wyniki trzeba bedzie troche poczekac:tak:...bo pojde na krew dopiero w srode(jesli beda miec czas) i potem 2 tyg czekania :zawstydzona/y:

Dobranoc dziewczyny;-)
Jane no to trzymam kciuki.jpg....pamietaj kiedys nasz czas tez przyjdzie

Dzień dobry czyzby tu jeszcze nikogo dzisiaj nie było? JANE,KATY,BOBO i cała reszta dziewczyn razem ze mną czekających na fasolke my też się w końcu doczekamy:-) napewno. Mnie dzisiaj czeka wizyta u dentysty z córą mam nadzieje że jakkoś to przeżyjemy i nie będzie się tam bardzo awanturowała:happy:

Dziendoberek kochane
Przez ten wczorajszy nie pracujacy dzien mojego meza wszystko mi sie pokrecilo tzn wstalam z mysla ze dzisiaj poniedzialek
:baffled:

Krak bardzo sie ciesze ze malenstwo na swoim miejscu z pieknie bijacym serduszkiem ale swoja droga powinnas dostac klapsiora za panike jaka narobilas. Oj oj moze byc wszystko ok bez objawow ? Prawda?

Karolci to tez sie tyczy he he . Koniec kochana ze zlymi myslami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ilonko Lorelain kciukasy za wasze wizyty . Pisac szybciutko po wizytach co i jak zeby kolezanek nie denerwowc !!!!!!!!!!!!!!!!

Jane jak tam tempka??? Jak tescior ???

Marta no ten twoj maz to gorzej zareagowal niz moj he he ale pozbiera sie chlopina jak do niego dotrze ze bedzie tatusiem
:-)

MILEGO DNIA
:-):-):-)

Witam:)

Marta gratulacje:)

Krak super kropeczka i gratuluję serduszka:) Mi się wydaje jakby to było wczoraj kiedy zobaczyłam taką kropeczkę a już tylko 15 tyg do porodu zostało:)

Dziewczynki życzę Wam udanych walentynek dużo miłości i upragnionych serduszek pod serduszkiem:)

Ja zaraz się zbieram na walentynkowe spotkanie z moim dzieciątkiem:)

A tak w ogóle to mój kotek się bardzo rozchorował i tak mi smutno:frown:

MARTA- Twój mąż zareagowł w taki sposób jakiego się po nim nie spodziewałaś,może faktycznie poczół sie pominięty i ma ci za złe że nie zrobiliście testu razem.Faceta ciężko zrozumieć daj mu czas żeby ochłonął i może powinnaś mu powiedzieć że swoją reakcją zrobił ci przykrość będzie dobrze zobaczysz jeszcze będzie się cieszył z tobą:-) ILONKO- daj znać jak będziesz po wizycie będzie dobrze poproś dzidzie żeby się tam ładnie do mamusi obróciła jak będą wam usg robili:happy: VIOLAPOP- to udanego spotaknia z dzieciątkiem równie udanych walentynek,a kotek napewno dojdzie do siebie

Ostatnia edycja:
Dzień dobry!
Nocka średnio przespana- bo jeszcze jak zasypiałam to myślałam o tych nieszczęściach dookoła choc za wszelką cenę chciałam te złe myśli przegonić. :) Wydawało mi się nawet, że mnie troszkę boli brzusio, ale mogło mi się w tym stresie wydawać. Dzisiaj od rana też mi się wydaje, ale zaraz idę na spacer to nie będę miala kiedy myśleć. :)

Krak- super kropek ;)

ja się nie mogę doczekać wizyty za tydzień ;)

Ilonko- na która Ty masz wizytę? trzymam kciuki byś płeć już poznała.
Lori- za Twoja wizytę też trzymam kciuki, żebyś serdusio usłyszała ;)

reklama
KAROLCIU Lorelain ma wizyte na 8 rano ale potem sie gdzies wybiera i ma byc wieczorkiem . Ona juz serduszko widziala :-) tylko nie slyszala. A Ilonka dopiero wieczorkiem bedzie rozkladac nozki hi hi.

Ja mojemu jak pokazalam test to powiedzial ze po co mu pokazuje jak on i tak sie nie zna he he
:baffled::baffled::baffled:

Do góry