reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

krak Kochana gratulacje :-) sliczny kropek :-) spokojnej ciazy Kochana
a mni cyce nadal bola i ten jajnik tez a @ nadal nie ma masakra jakas :-(
spicie wszystkie ze tak tu cichutko?

reklama
Martuś GRATULACJE Kochana :-Da mężowi daj ochłonąć, jak do niego dotrze że zostanie tatą na pewno będzie się cieszył:tak:
Ilonka Lori dobranoc i kciuk-asy za jutrzejszą wizytę dajcie od razu znać co i jak:-D
Bobo nic się nie martw i na ciebie przyjdzie pora trzymam za ciebie kciuki żeby jak najszybciej ci się udało:-)
Krak GRATULACJE śliczny ktosiek:-D

Ostatnia edycja:
Lorelain powodzenia na wizycie
Ilonka tobie tez:tak:......tylko spokojnie dziewczynki napewno wyjdziecie z bananem na buzi :-)
Anisiaj no widzisz wiedza ci sie przydala nawet tu:tak: , dzieki nie nakrecam sie ale moze dobrze ze sie troszke przestraszylam bo moze znow zaczne dbac o siebie :happy:
Krak jaki fajniusny:-)....a myslisz ze bedziesz miec dzipoke czy szkucika
Bobo a ty znow samotna w sieci :sorry2:??? Ja jestem :tak:

hej jestem:))
udało się jednak napawić i komputerk już mi śmiga jak nowy:tak::-)

katy, bobo a my znowu razem same tu się ostałysmy

oglądam film o transseksualiście, który urodził dziecko:szok: nie zabraniam mu ale trochę mi smutno, że nawet facet może mieć dziecko a ja nie:frown:

No wlasnie my jak trzej muszkieterowie:-D
Co do filmu to widzialam ze leci ale moj nie da mi tego ogladac bo teraz leci "Czlowiek cel" :zawstydzona/y:
A w sumie to wole takie rzeczy ogladac sama niz z nim bo strasznie takie rzeczy komentuje :angry:wzburza sie ze sie ludziom w leba poprzewracalo itp.
Jane Nam tez sie uda.......tylko szkoda ze musimy tyle czekac :zawstydzona/y:

no wiem, że nam się uda ale ja bym już chciała:)
ja oglądam, mój siedzi przed swoim kompem w sypialni ale pewnie też by skomentował... ale w sumie sympatyczni są czy goście...
widziałm, że pisałaś na enpr że brzuch cie ćmi, ja mam tak prawie cały czas i nie wiem co o tym mysleć??

No ja wlasnie tez musze rzucuc okiem na poprzedni cykl czy tez tak mialam.....to troche jak na @ ale tak bardziej mulowato i nie takie ostre te fale bolu

jestem i ja:)
Katy widziałam,że już dostałaś info na temat tych wyników:) Ja tylko mogę dodać,że możesz możesz odstawić alko i dietkę jakąś lekkostrawną zrobić i wtedy powtórzyć ( jeśli Ci nic nie wyjdzie w tych dalszych badaniach).. A OB też miałaś robione ?

Mnie też głowa już boli:( Ciężko się wraca po urlopie do pracy :(
Byłam dziś u ginki i wyszło,że ten progesteron mam wyższy, czyli 11,9, ale i tak poprosiłam o luteine :)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzieki Rozia ob nie mialam a co do alko to ja nie mam co odstawic :-D lampka moze dwie na miesiac :-D
A co ci jeszce powiedziala...jakis plan dzialania???

Do góry