reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Mam nadzieję dziewczyny że mu przejdzie to bo oszaleje.
bobo mój M powiedział, żebym poszła najpierw do zwykłego ginekologa żeby potwierdził, bo on nie wierzy :)
a później prywatnie :/
A myślałam, że to kobiety potrzebują potwierdzenia na 10 testach:-D Jak on taki panikarz to może Ty go nie bierz na tą porodówkę, co?:-)
Zmykam juz na tańce wygibańcę, będę pewnie dopiero jutro. Spokojnej nocy życzę:-) i owocnych staranek, jak któraś będzie działać;-)

reklama
losiczka - no serduszko widziałam, ale nie słyszałam :blink:

roszpunka - to co kiedy do mnie wpadasz na potrawkę indyjską? ;-)

Dzona masz chyba rację, przed chwilą mi powiedział, że uwierzy jak lekarz potwierdzi, bo na instrukcji testu jest napisane że II kreski mogą oznaczać ciążę ale nie muszą :/

marta zrobisz jak uwazasz ale wg mnie najlepiej zeby ciaze od samego poczatku do konca pwrowadzil jeden lekarz. on potwierdzi zobaczy co i jak zleci badania a takie latanie od jednego do drugiego nie maja sensu. takie jest moje zdanie ja bym osobiscie tak nie zrobila, no ale to jest Twoja ciaza i decydujecie wy z mezem :-) wazne by dzidzi bylo jak najlepiej. siknij na testa jutro przy mezu i zobaczy jak sie krechy pojawiaja moze wtedy uwierzy hihi :-)

Marta, ale ten twój m pocieszny hihi:-) Też tak myślę, siknij przy nim to może uwierzy. Raczej testy mylą się w drugą stronę, jak nie ma II to i tak może być fasolka. Ale jak są II to znaczy że hcg jest w moczu. Wiadomo, że niekoniecznie musi być z tego różowy bobas, różnie to bywa. Ale coś jest na rzeczy. Trzeba być dobrej myśli:-)

Lorelain, nie wiem kiedy, chyba jak te kwiaty na balkonie posadzisz. Do końca marca będę chodzić do pracy, więc od kwietnia czekam na zaproszenie:tak:

Lori nie stresuj sie bedzie OK, serduszko bedzie bić jak szalone zobaczysz :) a na która masz ?????? o której trzymać kciuki ???
Roszpunka mój wraca teraz pewnie w sobotę wieczorem bo jak teraz był w piątek , bo co 2 sobota pracująca :(
ja wejde do gina ok 18 pewnie także jak coś to dam znać zagubionej a ona napisze tutaj co i jak :) tez bym chciała aby mój gin rano przyjmował a tu dupa bo wieczorami!!!

Cześć dziewczyny.
Gratuluje wszystkim zafasolkowanym. Czasem Was podczytuje i pisałyscie o tym czy wolno zwolnić kobietę w ciąży. Niestety można w określonych przypadkach. Cytat z kodeksu pracy: "Jeżeli kobieta zatrudniona jest na czas określony, na czas wykonywania konkretnej czynności lub okres próbny dłuższy niż jeden miesiąc - jest objęta ochroną od 3 miesiąca ciąży. W przypadku kiedy koniec umowy wypada po upływie 3 miesiąca ciąży, zostaje ona automatycznie przedłużona do dnia porodu. "

reklama
nika - ten cytat to trochę głupota i wszystko poprzekręcane no chyba ze sie w tym roku zmieniły przepisy a ja o tym nie wiem :sorry2:

roszpunka - oki ... ale moje zaproszenie cały czas aktualne :tak:

dziewczyny czy wy sie orientujecie jak to jest z usg czy ono nie jest szkodliwe jak jest tak czesto wykonywane?

Do góry