reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Oj Bobo, ale @ jeszcze nie przyszła, a sama wiesz, że testy "-" nie dają 100% pewności, więc dalej zaciskam kciuki:-)
Lorelain, tak właśnie mi sie wydawało, jak ma iśc w górę to pójdzie, a jak jak ma spaść, to czy spadnie z 36,6 czy z 36,8 to pikuś. A wizyta się nie denerwuj, bo kruszynka też się denerwuje, na pewno wszystko będzie ok:-D
Oszaleje do poniedzialku, znów chyba sobie Wiedźmina zapodam:wściekła/y:
Już wiem, w sobote jeszcze testuja dwie Anie i Scotland:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ilonko to male ma mi zrobic psikusa ha ha . A maz powiedzial ze jak bedzie Majka to sie wyprowadza z domu he he bo on chce juz Julke doslownie to jemu hormony bardziej wariuja jak mi .

Lorelain a ty jutro masz wizyte??? Na ktora ??? Ilonka moze juz jutro dowie sie kto mieszka pod jej serduszkiem
:-):-):-)

Katy - o co chodzi z tymi próbami wątrobowymi??? To badanie krwi na funkcjonowanie wątroby. Często robi się przy braniu leków hormonalnych, ale również gdy jest podejrzenie, że wątroba źle funkcjonuje lub przy kontroli poziomu cholesterolu, przeważnie robi się to już kompleksowo.

Łosiczko, wczoraj rzuciłam okiem na Twoje torebki. Pare wpadlo mi w oko, moja rodzinka mieszka w Poznaniu, więc może poprosze o jakąś jak koloejny cykl mi sie nie uda albo jak sie uda to tez poproszę, w końcu torebek nigdy dość (chociaż mój M ma na to inne zdanie):-)

dzoana dziekuje bardzo za wiare ww moja fasole ale niestety Kochana nic z tego nie bedzie. wszystkie znaki na niebie i ziemi i testy ciazowe na to wskazuja :-(

hej, jestem tak se w pracy myslalam caly czas ze tak duzo czasu do tego in vitro i chce was sie zapytac czy oni wogole maja mnie prawo zwolinci jak bede w ciazy, mam umowe na stale z tym ze pierwsze 6 miesiecy jest probne niby :) moze jest ktos kto sie na tym zna :)

Bobo, nie chce Tobie robic próżnej nadzieji, bo wiem jak boli jak się @ jednak pokazuje. Ale z drugiej strony, sama wiesz, że objawy ciążowe sa podobne do @ Ja miałam w zeszłym cyklu objawy jak w mordę strzelił ciążowe, a jednak malpa przyszła, może u Ciebie jest odwrotnie:-)
Joweg, jeśli jesteś w ciąży, to nie moga Ciebie zwolnić. W sytuacji gdy masz umowę okresową np. na 6 miesięcy, to ulega ona przedlużeniu do dnia porodu, no i oczywiście później jest macierzyński. W chwili gdy wracasz do pracy, umowa okresowa wygasa i oczywiście moga ją przedłużyć, ale nie muszą. Kodeks mam w pracy, bo koleżanka jest ciężarówką i ciągle o coś mnie pytała a mi się nie chciało wozic kodeksu w te i wewtę. Kiedy będę miała kodeks przed oczami to Ci dokładnie moge napisać jaki to jest przepis.

dzoanna.a czyli jezeliw okresie probnym zanjde w ciaze to nie moga mnie wylac tak ? msuza przedluzyc umowe az do rozwiazania ? czy moga mnie zwolnic po uplywie 6 miesiecy proby?

reklama
Lori a na którą masz wizytę jutro ?????????????? mnie sie coś wydawało ze masz jakoś pózniej a nie jutro :sorry2:
losiczka no ja liczę ze pokaże maluszek co ma,:) no mój ciągle mi o tej Zosi kracze,maaaaaaatko, nawet w niedziele o 7 rano mi ględził ze jka coś to bedzie Zosia choć jego intuicja mówi ze bedzie syn, a ja wolę Julię niż Zosię, nie możemy dojść do porozumienia :baffled: bo imię Zosia a raczej Zofia bedzie brzmieć jakoś straaaaaaaaaasznie staro z połączeniem z nazwiskiem a Julia by super pasowało :)

Do góry