reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Hej dziewczynki
Sorki ze zaczne:sorry2: od siebie ale jeszcze waszych wpisow nie nadrobilam......pozniej to zrobie bo zaraz znow wychodze

Bylam dzisiaj omowic wyniki krwi i okazuje sie ze

wit D mi brakuje wiec ja dostalam

mam za wysoki cholesterol norma to od 0 - 5.19 mmol/l ja mam 5.50

i watrobowe co kolwiek to znaczy :baffled:

AST serum level 0 - 30 ja mam 45
ALT level serum 0-34 75
Serum Gamma GT level 0 - 37 103

W zwiazku z tym dostalam jeszcze test na chlamydie ....chociaz tu jestem pewna dobrego wyniku i kolejne watrobowe

Liver profile (SST) LFT
Hepatitis A total Abs (SST) HEPA
Hepatitis B Abs (SST)nHBAB
Hepatitis B surface antigen (SST) HBAG
Hepacitis C Abs (SST) HEPC :eek:

Dodam ze nie jestem zwolenniczka tlustych dan kielbas itp no i skad to :szok:

Teraz musze wyjsc ale za godzinke bede :-)

reklama
anna2102- sliczna ta Twoja witkoria nie moge sie na nia napatrzec :)

bobofrutek- mam to samo po poronieniu , jak poronilam ot mialam cykl 43 dni , a teraz 32 dni a normalnie 28 dni i byla :) gdzies kiedys czytalam ze to musi sie unormowac i dlateog tak jest :)

rozia-kiedys szlam do kosicola co niedziele modlilam sie ale po tym jak maz zachorowal pierwszy raz i wszytsko szlo do bani to zwatpilam i przestalam chodzic teraz modle sie w domu do fatimy i tyle moja modlitwa moja sprawa to oboejtne gdzie to sie robi wazne zeby sie modlic , ale powiem ci ze brakuje mi juz wiary , i jezszce postawa kosiciola co do in vitro to juz woogle chyba staje sie niewierzaca :/

losiczka72-to ja zamawiam szymusia :)

katyB- moj maz z nieodboru Witaminy D dsotal chyba rkaa kosci :( neistey terza juz rok czasu bierze duze dawki witaminy D i dopiero teraz ma w normie ale tez nie najlepiej :) wiec smigaj po doss i bierze witamine :)

Ostatnia edycja:
kurde zla jestem bo nie dosc ze mialam dlugo cykle to jeszcze mi sie wydluzyly peewnie :-( pierwsza @ po poronieniu dostalam po 39 dniach . mam nadzieje ze na ta @ nie bede musiala az tyle czekac :-( jak jest @ zle nie ma jej tez zle .... ehhh my baby to mamy przechlapane

joweg ja też wychodzę z założenia,że nie muszę iść do kościoła,żeby się pomodlić.. A po co mam iść, jeśli i tak się na niej wyłączam, bo ksiądz takie farmazony czasami mówi,że automatycznie przestaję słuchać i odpływam, więc i tak nie uczestniczę w mszy aktywnie, więc co to za różnica czy tam jestem czy nie...

Katy jak wrócę z pracy, to zapytam mojego M o te próby wątrobowe, bo on trochę wie na ten temat... A miałaś robione badania pod kątem WZW typu B?? Bo tym można się wszędzie zarazić, w szpitalu, u kosmetyczki, u dentysty...

No właśnie tak to jest z tymi księżmi większość z nich na kasę jest chytra a trafić naprawdę dobrego to cud :/
Ja też jestem za in vitro, ale też jestem za eutanazją i aborcją.
Może mnie wyzwiecie ale tak właśnie myślę.

reklama
kurde zla jestem bo nie dosc ze mialam dlugo cykle to jeszcze mi sie wydluzyly peewnie :-( pierwsza @ po poronieniu dostalam po 39 dniach . mam nadzieje ze na ta @ nie bede musiala az tyle czekac :-( jak jest @ zle nie ma jej tez zle .... ehhh my baby to mamy przechlapane
oj tak.im dłuższy cykl-tym dluzsze czekanie.ale nie martw sie.ureguluje sie wszystko.rozmawialas z gin na ten temat?sa jakies rozwiazania?

joweg-pozory mylą :) hehe

Ostatnia edycja:
Do góry