reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

bobofrutek to mamy przerabane razem :d

anna2101- ja jeszcze nie bylam od teog czasu u lekrza ale wiem ze mialam torbiele zaraz po .....

rozia-popieram :)

losiczka72- to ja musze sie wziasc do roobty teraz zeby corcia wyszla hehe :)

martaSx- kazdy wie co dla niego dobre :)

mykam do banku jak worce to tu jezscze moze zajrze :)

reklama
anna nie rozmawialam z ginem bo jak ja bylam u niego to jeszcze bylam przed ta teraz @ i nie wiedzialam ze bedzie tak dlugo. no zobaczymy moze przylezie dzis jeszcze, jeszcze dam jej szanse sie wykazac hihi :-)

anna nie rozmawialam z ginem bo jak ja bylam u niego to jeszcze bylam przed ta teraz @ i nie wiedzialam ze bedzie tak dlugo. no zobaczymy moze przylezie dzis jeszcze, jeszcze dam jej szanse sie wykazac hihi :-)
Powiedz jej ze jak nie chce przychodzić. to żeby przez 9mies jej nie było. Moze poslucha :)

joweg-ale co? Juz ich nie ma?pozbylas sie wstreciuchow?moze lepiej sie przejsc i zobaczyc jak to wszystko wyglada.tylko dobrze trafic na jakiegos normalnego lekarza.

dziewczynki zmykam do pracy, a po drodze wstąpię do mojej ginki i rozmówię się z nią w sprawie tej luteiny dla mnie...

Będę dopiero po 22, więc udanego dnia wszystkim życzę :-)

PS. Katy wieczorem postaram Ci się coś napisać na temat tych prób wątrobowych...

joweg cos czuje ze wszystki zafasolkuja a my zostaniemy na polu bitwy jako jedyne
anna no chcialabym zeby nie przychodzila tak dlugo. z corka dlugo sie staraliscie o ciaze?

Losiczka- to ja poczekam na Maciusia ;) a jak będzie Maja to oddam ją Hubciowi ;)

Joweg- głowa do góry- po każdej burzy świeci słońce ;)

Katy- dla mnie to wszystko brzmi jak budowa silnika jądrowego ;(

No i Kochane powielam pytanie: czym mogę ugościć rodziców na sobotnim obiadku?

joweg cos czuje ze wszystki zafasolkuja a my zostaniemy na polu bitwy jako jedyne
anna no chcialabym zeby nie przychodzila tak dlugo. z corka dlugo sie staraliscie o ciaze?
Ja bralam tabletki anty .bo jeszcze w lo bylam i nie chcialam dzieci. Nie mialam pieniedzy na kolejne opakowanie i samo wyszlo. To byla wpadka. ale nie zaluje. z poczatku bylam zalamana. ale juz sie wszystko ulozylo.

marta w pierwsza ciaze to ja od razu prawie zaszlam . martwie sie bo po poronieniu roznie jest , mam nadzieje ze @ przyjdzie i bedzie git ;-) testujesz jeszcze jutro? dzwonisz dzis popoludniu do gina?
anna jak ja bym tak chciala jak Ty. nic nie myslisz kiedy walnc testa samo tak przychodzi zaskoczenie ze dzidzi jest i chyba tak najlepiej bez planowania i strosowania sie starankami :-)

Ostatnia edycja:
reklama
malami druga @ po poronieniu dostalas tak jak mialas cykle przed zajsciem w ciaze? bo ja mialam cykle 31 dniowe przed ciaza i dzis jest termin ze mam @ dostac a cos jej nie ma, fasoli tez nie bo tescioy negatywy . kurde mam nadzieje ze mi sie cykle nie wydluzyly bo i tak mialam juz dlugie i dluzdzych to ja nie chce :-(

Bobo drugą @ dostałam 29 dnia cyklu wiec tak jak mowiłam wczesniej cylke miałam 28- 29 dni wiec wszystko ok

Do góry