Póki siedze w pieluchach to co mi tam a chciałabym małą różnice wieku między dziećmi.anna - ja to cie podziwiam że ty tak szybko chcesz drugie dziecko :-)
reklama
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
anna to nasikaj i bedziesz wszystko wiedziec :-) a objawy fasolkowe jakies masz ?
K
karol_in-a
Gość
joweg- niestety nasze społeczeństwo ciągle zmusza nas jednak do tego by choć przez ułamek sekundy przemknęło nam strachliwe: co ludzie powiedzą? by póxniej szybko strącić tą myśl jak kroplę z gałązki, ale jednak nie potrafimy sie odciąć od tego całkowicie.
Ja też mam to niby w nosie, ale wściekam się gdy ktoś próbuje mnie oceniać i zbulwersowany pyta dlaczego tak szybko. Co go to obchodzi? To nasze życie, nasze szczęście. Tak ustaliliśmy, tak zdecydowaliśmy, tak nam Bóg obdarzył i co komu do tego- nie rozumiem.
Losiczko- jeśli Twoi synowie choć w 1 % są podobni do Ciebie i maja takie podejście do życia to mogę być teściową ich wszystkich ))
Ja też mam to niby w nosie, ale wściekam się gdy ktoś próbuje mnie oceniać i zbulwersowany pyta dlaczego tak szybko. Co go to obchodzi? To nasze życie, nasze szczęście. Tak ustaliliśmy, tak zdecydowaliśmy, tak nam Bóg obdarzył i co komu do tego- nie rozumiem.
Losiczko- jeśli Twoi synowie choć w 1 % są podobni do Ciebie i maja takie podejście do życia to mogę być teściową ich wszystkich ))
karolina-powiem ci ze jestem katoliczka wierzaca ,ale np postawy kosciola nei rozumiem w sprawie in vitro nie podoba mi sie to ale ja nie mam innej szansy na dzeicko i te ktore podchodza co ivf to ich ostatnie szanse a kosciol tego nie rozumie i kaze sie modlic i plodnosc i takie tam to torche za malo jak dla mnie
Freya1
Fanka BB :)
Karolina dokładnie tak jak mówisz... A zawsze znajdzie się ktoś kto negatywnie skomentuje, kto zrobiłby coś inaczej itp itd a to nasze życie i nasze decyzje ;-) A tak poza tym to jeszcze się taki nie urodził, co by każdemu dogodził!!
A najgorsze jest to: Co ludzie powiedzą?? A najczęściej komentują Ci co mają sporo za uszami, alby zagłuszyć swoje sumienie, chcą udowodnić, że są lepsi od innych...
A najgorsze jest to: Co ludzie powiedzą?? A najczęściej komentują Ci co mają sporo za uszami, alby zagłuszyć swoje sumienie, chcą udowodnić, że są lepsi od innych...
Ostatnia edycja:
Póki co staramy sie dopiero od ponad tygodnia wiec chyba za wczesnie na objawy. Niby jakby tak liczyc to owulacje w tym czasie miec powinnam. Póki co jest mi troche niedobrze i nie mam apetytu. ale to z pewnoscią przez antybiotyki które musze bracanna to nasikaj i bedziesz wszystko wiedziec :-) a objawy fasolkowe jakies masz ?
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
malami druga @ po poronieniu dostalas tak jak mialas cykle przed zajsciem w ciaze? bo ja mialam cykle 31 dniowe przed ciaza i dzis jest termin ze mam @ dostac a cos jej nie ma, fasoli tez nie bo tescioy negatywy . kurde mam nadzieje ze mi sie cykle nie wydluzyly bo i tak mialam juz dlugie i dluzdzych to ja nie chce :-(
joweg ja uważam tak samo jak Ty, że niestety modlitwa czasami nie wystarcza... Zresztą ja nie jestem tak znowu praktykująca...
A co do ludzi, to jak byłam młodsza, to się przejmowałam wszystkim, ale teraz wychodzę z założenia,że moje życie to moje życie i nic nikomu do tego...
A co do ludzi, to jak byłam młodsza, to się przejmowałam wszystkim, ale teraz wychodzę z założenia,że moje życie to moje życie i nic nikomu do tego...
reklama
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
Dziewczynki staram sie jak moge z calych sil dobrze ich wychowac . Starsi juz poszli na swoje. Wysokie chlopaki Mati troche zagubiony ale nadrabia gadaniem he he Domino ambitny pracowity . Kubula rzuca wzszystkich na kolana swoja dojrzaloscia a Szymus taki mamisynek nic tylko mama i nadal twierdzi ze nie chce rodzenstwa tylko kroliczka ha ha :-):-):-) A wczoraj Szymus wkurzyl sie na brata i przyszedl do taty i mowi ze ma brzydkiego brata na co maz mowi sie trudno moze ten najmniejszy bedzie ladniejszy he he . Narazie w naszym domu rozmawiamy o kolejnym synku ale kazdy z nas w serduszku mysli o coreczce. Wole sie milo zaskoczyc niz rozczarowac he he . A zreszta najwazniejsze zeby wszystko bylo ok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A chlopaki moje sa kochane serducho wielkie maja po mamie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! he he
A chlopaki moje sa kochane serducho wielkie maja po mamie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! he he
Podziel się: