reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

anna2101- nie nie byla lekarz mowil ze te torbiele same sie maja wchlonac :) zapewne juz ich niema :)

bobofrutek- no co ty :) tez Ci sie uda a ja zostane sama :) heheh

karolina-u nas po kazdej burzy kolejna burza hhee

reklama
marta w pierwsza ciaze to ja od razu prawie zaszlam . martwie sie bo po poronieniu roznie jest , mam nadzieje ze @ przyjdzie i bedzie git ;-) testujesz jeszcze jutro? dzwonisz dzis popoludniu do gina?
anna jak ja bym tak chciala jak Ty. nic nie myslisz kiedy walnc testa samo tak przychodzi zaskoczenie ze dzidzi jest i chyba tak najlepiej bez planowania i strosowania sie starankami :-)
No moze i lepiej.ale teraz jak staramy sie o 2. to kurna nie wiem. czy teraz isc i zrobic. czy jutro. I czy w ogole cos wyjdzie.
anna2101- nie nie byla lekarz mowil ze te torbiele same sie maja wchlonac :) zapewne juz ich niema :)

bobofrutek- no co ty :) tez Ci sie uda a ja zostane sama :) heheh

karolina-u nas po kazdej burzy kolejna burza hhee
ja to wychodze z zalożenia ze to powinno sie sprawdzac. bo nigdy niec nie jest wiadome.

dziewczynki ja uciekam na zakupy muszę coś na sobotę kupić bo mój proszek do prania wszystko zmniejszył :-p
a ogólnie to się właśnie dowiedziałam że mój kumpel zamówił mi na sobotę striptizera :szok::baffled: kurde ja się tak nie umiem bawić :no:

Losiczka- to ja poczekam na Maciusia ;) a jak będzie Maja to oddam ją Hubciowi ;)

Joweg- głowa do góry- po każdej burzy świeci słońce ;)

Katy- dla mnie to wszystko brzmi jak budowa silnika jądrowego ;(

No i Kochane powielam pytanie: czym mogę ugościć rodziców na sobotnim obiadku?

kłapouszku - mam pyszny przepis na karkóweczkę ;)

1 kg karkówki
kamis przyprawa go gyrosa
biała głowka kapusty (mała)
kostka rosołowa
szklanka goracej wody
i 2 -3 łyzeczki koncentratu pomidorowego ;)

a wiec.....
karkówke 1 dzien wczesniej kroimy na plactry ok 1 cm i peklujemy w przyprawie i troszkę oleju (tylko obsypac tak z kazdej strony te plasterki tą przyprawą )i niech nocke tak sobie polezy w lodówce
a przed pieczeniem kroimy tez kapustkena połowe albo na 4 i kroimy plasterki grubosci tez ok 1 cm
potem bierzemy naczynko żaro i przekładamy: plaster karkówki ,plaster kapusty,plaster karkówki,plaster kapusty itd...ja mam okragłe naczynko to układam jeszcze po bokach jak długosci mi zabraknie
pozniej bierzemy szklanke gorącej wody rozpuszczamy kostke rosołową i wkładamy koncentrat,zalewamy miąsko i kapustkę i przykrywamy naczynko i wstawiamy na 1.5 h do piekarnika na mały ogień
no sprawdzamy po godzince czy miesko dobre a jak miekkie to wyhładamy na talezyki :)))))
SMACZNEGO

Ostatnia edycja:
anna a wiesz mniej wiecej kiedy moglas miec owulke? bo to musi minac jakis czas po owulce zeby tescior wyszedl. jesli ma Ci byc lepiej to sobie siknij przeciez jedna krecha nie swiadczy ze nie ma fasoli na 100% a moze byc jeszcze za wczesnie. decyzja zalezy od Ciebie
malami boje sie ze cos nie tak z moimi cykalmi sie porobilo przez to poronienie. kluje mnie ten prawy jajnik no ale @ nie ma kurde.

Cześć dziewczyny:-)
ja już po pracy, zmęczona trochę:tak:

Marta GRATULACJE!!!!! kochana:-D

Jane ja parę razy dostałam @ podczas brania luteiny, ale to może że 2,3 razy.Zazwyczaj przychodziła na drugi dzień. Negatywny test jeszcze o niczym nie świadczy, @ nie ma to jest nadzieja:-) , weź do końca luteinę, a jak w między czasie przyjdzie @ to odstaw.
TRZYMAM KCIUKI:-):-):-)

Scotland ale masz pamięć:-) do imion.

Karolina za bardzo bierzesz wszystko do siebie:tak:, nie porównuj się tak z innymi, tak jak.piszą dziewczyny każda przechodzi ciążę inaczej:-). Ciesz się ze nic ci nie dolega. Mi w ciąży piersi ani drgnęły i żadnych linii nie miałam:-)

Małami ja też chętnie skorzystam z przepisu:-)

Katy oho na wynikach ja się nie znam, konsultowałaś je już?? Ja też mam :sorry2:cholesterol podwyższony lekko, ale ja to lubię tłustooo

Bobo daj sobie czasu, ale wiem że się martwisz i cały czas zastanawiasz:tak: wszystko wróci do normy:-)

Ostatnia edycja:
w kwietniu jak dostane @ to pojdziemy do nich , maz odda moze w koncu sprerme do badania i pogadamy maja zrobic tak zeby bylo okej i w lipcu trnasfer nie wiem chyba antykoncepcyjne bede brac na wyciszenie jajnikow wiec zobaczymy ale mysle ze powiedza juz cos konkretnego :)

aniabuchowicz-stripize heheheh to mielgo dnia bedziezs potem ? ja bede po 19 to pogadamy co ?:D i nie pal papierochow , pamietaj !!!!!!

malami123-a ja czekam na moja rybke wlasnie i warzywka na obiadek :D

reklama
anna wedlug mnie za wczesnie bo to dopiero 21dc wiec jeszcze wczesnie. jakie masz cykle? jaki mialas ostatnio cykl? jak dlugi?

Do góry