reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Oj jeszcze tylko 3 dni Wiewióra!!!
A my niestety podjęliśmy decyzję pójścia na zabawę karnawałową zanim się dowiedzieliśmy o ciąży i nie było zmiłuj. A że dobrze się czuję to nie było przeciwskazań. :) Tańczyłam- tyle, że już nie tak szaleńczo jak zwykle. ;) Śmiałam sie i śpiewałam, a czasem nawet darłam sie w niebogłosy ;) Mam nadzieję, że będzie dobrze ;)

Suonko- masz absolutną rację- nie ma granicy do kiedy jest za szybko, a kiedy jest ok, a kiedy zaczyna się wypytywanie rodziny kiedy w końcu weźmiecie ślub. To wszystko płynie z serduszka. I tak powinno być. :) Jeśli się to czuje- to po co i na co czekać?
Nam też się dziwią że tak szybko po ślubie i ciąża. Więc odpowiadam na co mamy czekać. Jesteśmy trzydziestolatkami. Mamy stabilną pracę, żadne z nas nie jest typem karierowicza. Wiemy czego chcemy i nie analizujemy czy to jest oby na pewno dobry moment, bo zawsze będzie coś co nam powie, że jeszcze nie teraz: budowa, coś tam w pracy- certyfikacja, habilitacja itp.; kupno np auta etc. I tak w kólko będzie!

reklama
A i Marta-ogromne gratulacje!! :D
Karolina- to dobrze ze wszystko w porządku . Tez bym potańcowała no ale niestety nie ma Wiki z kim zostawic. Wiec prawie 24h/24h siedze w domu.

Joweg- bardzo fajne podejście do życia najpierw sobie wszystko poukładać a później czekać na dzidziusia. Córcia albo synuś będą dumni z tak zaradnej mamusi:happy2:

karolina-popieram !!!!! ja gdybym mogla to mi obojetne czy przed slubem dziecko czy po , niema zanczenia wazne zeby nam bylo dobrze i zeby sie udalo jak najszybciej !!!!!

wiolka23-dzieki, akurat tak wyszlo ze od lipca dostane nowa umowe w pracy :) i teraz rmeont to nam zejdzie akurat do maja napewno jak nie lepiej a potem to juz z gorki :) damy rade jakos jezszce musze meza na studia zmobilizowac :) bo cos sie leniwi przed komputerem mi :) i po cichu marze o parce :)

Ostatnia edycja:
anna mialas slub wtedy co ja :-) a kiedy mialas termin @? jak jestes po terminie to mozesz siknac powinno cos wyjsc a ja nie to wtedy sikniesz z ranca. zaspokoj swoja ciekawosc kochana hehe

Karolinko a wiesz co ja sobie juz dawno wymyslilam ????? Miedzy naszymi okruszkami jest przeszlo 2 tyg roznicy z tym ze ja rodze 2 tyg przed terminem ty przenosisz pare dni i bedziemy miec rowiesnikow he he . A do tego ty synka ja coreczke wiec moze kiedys bedziemy swoimi tesciowymi he he :-D:-D:-D:-D:-D:-D a jak ty bedziesz miala coreczke to synow u mnie od wyboru do koloru he he . Ale jestem stuknieta no nie ?????

Musze iść do sklepu na jakieś zakupy a nie chce mi sie od laptopa odchodzić:-) jeszcze później obiecałam Nastce sanki jak nie umarzne przy tym dziecku to będzie dobrze:happy2: ja uciekam odezwe się do was później bo jeszcze obiadek musze zrobić:tak:

reklama
losiczka72- to ja tez zamawiam dla mojej coreczki jednego synka twojego hehe!!!!1 jestes pozytwnie walnieta !!!!! uwielbiam takie osoby heheh bo sama taka jestem :) i zycze ci coreczki zebys miala choc jedna dziewczynke :)

wiola23- ja tez mykam do banku i obiad robic bo kurcze siedze w pizamie a na 15:00 do pracy :) wiec zapewne bede po 19:00 :)

Do góry