reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Hej
Dziewczyny dzisiaj miały trzy testować,tak? Marta,Jane i katy?
Marta doczytałam że sądwie kreski GRATULUJĘ!
Jane chyba nie? A Katy?
Napiszcie proszę bo nie ma szans bym doczytała.

reklama
Witajcie kochane moje :-D

Nie było mnie przez weekend bo wraz z moim przyszłym małżonkiem pojechaliśmy do jego rodziny wręczyć zaproszenia :-)

Joweg
kochana ja z Tobą napewno zostanę do lipca, bo do czerwca wstrzymaliśmy staranka a po ślubie zaczynamy od nowa tak, że będzie się ziemia trzęsła :-D:-D:-D
Silene witam z powrotem i gratuluje malutkiej fasolki w brzuszku!! Trzymam za Was kciuki!!!!!!!!! &&&&&& narodziny-dziecka-1.gif
Bobo ja swojego poznałam w lipcu a w czerwcu będziemy ślubować :-) Też uważam, że czuje się że to właśnie to. Zdarzyło się, że ludzie pytali: Tak szybko?? To ja się wtedy pytałam gdzie jest ta granica, że przestaje być szybko? Nikt nie potrafił odpowiedzieć. A ja nie będę czekać nie wiem ile, żeby ludzie nie gadali, że szybko. Są też tacy co myślą, że pewnie w ciąży jestem ;-) A niech sobie myślą!! Czasem wydaje mi się, że większość bierze ślub jak zdarzy się ciąża, albo są ze sobą tak długo, że już znajomi i rodzina naciskają na ślub to się decydują... Tak niestety myśli większość moich znajomych...
Karolinko nie zamartwiaj się, każda ciąża jest inna i każda kobieta przechodzi ją inaczej... Ciemnienie brodawek jest jednym z objawów ale to nie znaczy, że każda kobieta ma wszystkie możliwe objawy. A koleżance się kop w dupę należy za zamartwianie ciężaróweczki!!! :angry:
wiolka witam Cię bo nie miałam jeszcze okazji!! ;-)
ilonka ja już trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę &&&& Pewnie maluszek pomacha do mamusi :) ciaza-11.gif:-):-):-)
Marta gratuluje kochana, są kreseczki jest fasolka!! Dbaj o Was!! :)

Wiadomosc to ja usysze za 3 dni od mojej lekarki :-):-):-) typu gratuluje ciazy he he :-):-):-)

Tancuj spiewaj ile chcesz . Ja jak bylam w ciazy z Kubusiem to w pracy ciagle spiewalam pod nosem he he dziewczyny sie smialy i co ???? Moj maly ciagle klekocze nawet przez sen he he

suonko87- superrrr !!!!!!!!!! to razem lecimy kochana :) to w noc poslubna robicie dzidziusia nie :) dobrze ze jest nas dwie az mi usmiech na twarzy sie pokazal :)

Witam Suonko:-) Joweg- tożycie cie też mocno doświadczyło każda metoda jest dobra żeby tylko działała,może też dlatego tak wyszło że zyjesz w stresie wszystko się okaże w lipcu ja jestem dobrej myśli:happy2:

wiola23-w sumie mielsimy podchodzic w styczniu ale odmowilismy tzn nie zadzwonilismy , teraz kupujemy dom musze prawko zrobic nie mamy czasu i za duzo stresu a w lipcu akurat juz wszytsko bedzie ok :) domek zrobiony jako taako i prawko i umowe w pracy na stale a potem cyk na chorobowe jak sie uda :)

reklama
Do góry