reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

wiola ja robiłąm test z krwi, wychodzi wczesniej niz test ( zwykły) koszt ok 30zł !!!! drogo niestety,!!!! ale wtedy musiałam zrobił bo mi coś nie pasowało i miałam rację :(
Malami witaj moje słoneczko :* tak pojechał :( smutno ale cóż !!!!!!!!!!!!!!!!!!! mam nadzieje ze w piątek wróci :) Ja na razie żyje jutrzejszą wizytą u lekarza :) a TY jak tam?????? weekend udany ???????????????????
Marta jesli sie OD RAZU POJAWIŁA KRECHA to ciąża jest na pewno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! super :) co to jutro chcesz powtórzyć test czy moze lepiej lec na bete dziś bedzie na 100000000% pewne i jutro mąż bedzie miec niespodziankę :) KUP malusie skarpetki albo buciki :)

reklama
Iwonko- a u ciebie jak się maleństwo czuje?Rozrabia już?:-) Joweg- mi się raz w życiu sniło że jestem w ciąży i później byłam faktycznie może to jakiś znak trzeba mieć nadzieje nikt nie wie co przyniesie kolejny dzień:happy2:

joweg sen piekny i mam nadzieje ze niedługo sie sprawdzi :tak:

ilonka no szkoda ze meza brak :((( u mnie jakby G tak wyjezdzał to załamka ,zreszta on powiedział ze woli codziennie jezdzic niz tydzien pod wawa siedziec ,ale to 85 km i to paliwoooo masakra,a wy Gdzie mieszkacie w tym swietokrzyskim??
a weekend ok tylko zimno w sobote sie zatyrałam sprzataniem i padłam o 20 spac hehehe a wczoraj u rodzicow moich na obiadku bylismy :)

wiolka23- ja tak mialam przed in vitro ,i potem juz nic az sie boje tych snow jak mi sie tak sni :(
malami123-spelni spelni ale nie tak predko hehhe jeszczze pare miesiecy :)

Witam.
Ja dopiero wstałam masakra tak długo spać.
Denis mi gorączkuje i muszę go do lekarza zarejstrować,a przy okazji sama pójdę ale się zastanawiam czy iść do GP czy od razu do gina?
A wiecie że mojemu M jeszcze nic nie powiedziałam.Lecę poczytać :-)

Joweg-kazda się czegoś boi trzeba próbować wszystko się zawsze okazuje w najmniej oczekiwanym momencie ja mam córeczke ale jest chora strasznie sie boje żeby moje drugie dziecko nie było chore jak już bede w ciąży bo drugiego chorego dziecka wiem że już bym nie urodziła bo dużo nas kosztuje czasu zdrowia i piniędzy wychowanie Nastki dlatego staram sie jak najmniej o tym myśleć i wierze mojemu lekarzowi że będzie dobrze bo badania są wporzadku a Anastazja potrzebuje rodzeństwa żeby ktoś kiedyś mógł jej pomagać jak my nie damy rady

wiola dziękuję u mnie dobrze, maluszek coraz częsciej daje o sobie znać:) takie zaczepki dają mi tyle radości a co bedzie potem :-D na razie czuję najbardziej jak idę spac , jak kładę sie na brzuchu wtedy automatycznie muszę sie na bok przekręcać i teraz czasem w dzień jak siedze np po jedzeniu :)
Malami wiesz ja jestem juz przyzwyczajona bo jeszcze przed ślubem zaczął mąz pracować w Wawie ale najbardziej było przykro jak sie Jaś urodził no i teraz bedzie smutno jak sie maluszek urodzi, bo wiadomo co innego jak tata na miejscu jest a co innego jak dziecko widzi ojca czy ojciec dziecko tylko w sobote i w niedziele albo tylko w niedziele !!!!! no ale jak pisałam wczesniej zakłada własną firmę w Wawie i jak bedzie ładnie szło to sprzedajemy mieszkanie i przeprowadzamy się tam aby być razem !!!!!!! zobaczymy jak sie to życie ułoży :)
a Ja mieszkam ok 40 min od Radomia :)

Hej :-)

Marta
- dwie takie same mocne kreski przeważnie wychodza dopiero na kilka dni po terminie @, tak więc bądź spokojna i ja bardzo gratuluje!!!

FF45_c.jpg

jane - puki nie ma @ jest nadzieja...trzeba poczekać do jutra .... jakby co to lutke bierz dokładnie 14 dni tak jak powiedział lekarz bo tyle powinna trwać druga faza, ona @ nie blokuje tylko w przypadku ciązy podtrzymuje ją, a jak nie ma ciązy to reguluje cykl.

MalaMi - dziękuje za motylki ;-)

a mnie cudownie muli od rana :tak: .... i czekam na telefon bo ma przyjechać szwagier z moim siostrzncem kochanym ( mieszkają w UK) ... juz sie nie moge doczekac bo tesknie bardzo i biednego Lesia to ja wycałuje i wyściskam na śmierć ... :rofl2:

reklama
Witam :-)
marta gratulacje Kochana :-) jutro sikniesz bedzie piekna krecha w sam raz dla mezusia na prezent :tak:
ja dzis tez siknelam ale zobaczylam jedna kreche wiec mnie ten zaszczyt nie spotkal myslalam ze test z allegro moze klami i siknelam jeszcze na apteczny no ale moja intuicja zblizajacej sie @ mnie nie zawiodla i tez jedna krecha wiec czekam na @ jest mi jedynie smutno ze ten cykl co bedzie pojdzie na marne ze nie bedzie staranek. maz mnie wspiera i pociesza ze jeszcze bedzie dzidzia ale ja chce sie starac a nie ze wyjezdzam i dupa :-( no co czekam na @

Do góry