reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Marta- nie martw się na zapas każdej może grozić samistne poronienie i na to nie bardzo ma któras z nas wływ myśl pozytywnie i będzie ok jeśli wyszły 2 kreski to coś znaczy i trzymaj sie tego:-) takie jest moje zdanie a jak masz dobrego lekarza to zawsze możesz sie do niego przejść on rozwieje twoje wszystkie wątpliwości

reklama
Lekarza jeszcze nie wybrałam szukam kogoś raczej ze szpitala na Polnej w Poznaniu. Myślę, ze tam są dobrzy lekarze moja siostra tam rodziła dwa razy i sobie chwali.

Marta- Jesli masz sprawdzone miejce przez siostre to myśle że spokojnie ty też tam możesz się udać ja mam zaprzyjaźnoną położną która mieszka obok mnie także jesli będę w ciąży to będę chciała przy niej rodzić mój mąż ostatnio stwierdził że będzie chcia ze mną iść do porodu

Marta no gratki duze :)))) nastepna fasolka jest heheheeh

i juz nie pamietam co której miałam odpisac :-(

Katy kwiatki sliczne :) uwielbiam tez storczyki i co je tne to zaraz odrastają
dziewczyny fajne przepisy na strogonoffa ale ja mam jeszcze inny hihihi
zZagubiona głowa do góry dzis juz wstaniesz z uśmiechem i wszystko jest ok a to tak na dzien dobry hehe
images

witam :)
czytałam Was wczoraj ale teraz juz mi wszystko umnknęło :(
Marta jak masz cien to super, jesli pojawił sie zaraz to znaczy ze coś sie kluje :) mnie wyszedł cień 3 dni przed @, ale w tych czułych testach Tobie w tym normalnym aptecznym wiec chyba pozostaje mi gratulowac :)
za 2 dni powtórz test a bedzie juz ładna krecha :)
Jane na razie jest jeszcze nadzieja, :) trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
losiczka no taka ta zima niestety :( mój co prawda ciągle robi ale szef płaci mniej w zime niz w lato niestety, a to beznadziejnie bo przeciez nie siedzi tylko od 6 na nogach pracuje a ten jak zwykle twierdzi ze kryzys jest w branży- ***** prawda, w budowlance nie ma kryzysu tylko szef sie nie może nachłapać kasy nadal !!!! no nie ważne, my tak samo czekamy do wiosny a potem własna firma !!!!!!!!!!!!!!!
Jak sie czujesz kochana?>???????? mdli ??????????????????? :)

Ostatnia edycja:
Ilona pojawił sie odrazu i jest widoczny gołym okiem ale bledszy od tej widocznej, kurcze wysłałabym wam to zdjęcie ale nie mam jak :(

oo jest i ilonka moja kochana :tak: hehehe juz znowu sama ???mąż pojechał ???
Losiczko a co dzis na sniadanko pysznego było???

Marta jak widac kreche to jutro i pojutrze bedzie jeszcze bardziej wyraźna :)

i ja się witam
Marta moje gratulecje na razie po cichutku ale zobaczysz za dwa dni kreska będzie mocniejsza :tak:

reklama
czesc dziewczyny ale mialam piekny sen :) ze okres mi sie spoznil i ze ktoras z Was napisala mi na forum zeby test zrobila bo jestem w ciazy bo strasznie wymiotowalam a kurcze potem zrobilam 5 testow i na kazdym piekne 2 kreski heheheh ale sie rozmazylam:D
laugh.gif

Do góry