reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Ilona- to super że dzieciątko daje znać o sobie energiczne będzie po mamusi:-) ja przy Nastce też najcięższe miałam noce ja do spania a ona rozrabiała,cudowne jest uczucie jak maleństwo się rusza

reklama
malami123- kurcze i dzis straszny poniedzialek jak ja tego nie lubie hehhe:)

wiolka23-podziwiam Cie :) zalslugujesz na medal kochana !!!!! choroba jest straszna a tym bardziej dla dzieci , choc powiem Ci ze ja mam w domu takie duze dziecko , chemiia operacje strata reki meza i mam duze dziecko w domu czasami gorzej niz dziecko :( ale co zrobie :( powiem ci ze u mnie jest tak ze mam wade genu ale sama nie choruje i bardzo duzo kobiet to ma i nie wie , dlateog teraz biore caly czas tabletki zeby moja ewentulanie coreczka nie odziedziczyla choroby bo to tylko moga dziewczynki dziedziczyc :( i w sumie zaczynam juz sobie wkrecac ze to moja wina bo mam ten blas genu i moze dlatego sie nie udalo :(

a widzisz ilonka jak jechalismy wtedy do Rzeszowa moglismy Cie zgarnąc na to spa hehe bo własnie przez Radom jechalismy :)))) i odpoczełabys sobie hihihi
co do przeprowadzki to macie racje ,my własnie tez tak myslimy ale G w Błoniach pracuje i tam mieszkan nie ma,wiec albo Sochaczew ,albo Grodzisk Mazow....,znowu moj tata daje nam działke i mowi budujcie sie fajnie :( tylko ze to nam sprawy nie rozwiazuje bo ta sama droga G do pracy albo i nawet o 10 km dalej :(,my w Płocku mieszkania sprzedac nie mozemy wiec tylko wynająć,a jak ja tam szybko pracy ni znajde tooo kredytu na mieszkanie nie ma sensu brac i tam kupować i kołko sie zamyka

joweg ja tez poniedziałku nie lubie ;)

Lori a prosze bardzo chyba kazdej z nas juz wiosna sie marzy :-D

Ja w ogóle jestem w szoku, ze się udało tak szybko bo w drugim cyklu, w pierwszym nie trafiliśmy na owu a w drugim obliczyłam z kalkulatora internetowego i boboseksy były dwa dni przed owulką ale i tak jestem w szoku ...

boobfrutek-mysle ze kwiecien w testowaniu bedzie Twoj :)

malami123-a do piatku tak dalekooooo.....:(

martaSx-
Gratuluje !!!!!!! kochana :)

Joweg-To nie jest twoja wina i nie wolno ci tak myśleć takie po prostu jest życie czasami bardzo nie sprawiedliwe ale jak mi to kiedyś powiedziała bardzo madra osoba każdy dostaje taki krzyż jaki jest w stanie udźwignąć i coś w tym jest:-) napewno w końcu zostaniesz mamusią zobaczysz,miałam możliwość usunąć ciąże bo prawo na to pozwala przy takich wadach jakie ma Nastka ale ja nie jestem od tego żeby jej życie zabierać stwiedziliśmy że jeśli będzie miała żyć to po propstu będzie.Ijest dziś sliczną mądrą dziewczynką chodzi do zwykłego przedszkola a ma w sobie tyle siły i chęci do życia porusza sie na wózku ale to my jej rodzice jesteśmy po to żeby zbierać przeszkody spod jej nóg:happy:

malami123-poniedzialke 13 hehehhe :) niedlugo wyplata hehe:)

bobofrutek- ja tez bym chciala ale niestety musze czekac i to swiadomie hehe :) tobie to sie moze w kazdej chwili udac a ja nie widze sensu w seksie hehe bo i tak nic z tego nie bedzie :) choc przyznam sie ze wczoraj bylo milo hihihihi:-D

reklama
Do góry