reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

WITAM SIE PONIEDZIALKOWO !!!!!!!!!!!!!!!!!!

MARTA jezeli pojawil sie cien to juz moge pogratulowac kochana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zaczyna sie od cienia a z dnia na dzien juz jest wyrazna kreska wiec moja droga dla ciebie szczesliwy ten dzisiejszy 13
:-):-):-):-):-)

Katy jezeli podoba ci sie jakas torebka a rozmiar nie to nie ma problemu kobieta powieksza dla klijentek jakby co .

Jane jak tam dzisiaj twoja tempka ????

A moj synek Kubula ma ferie i zamiast sobie troche pospac to budzil sie w wekend o 5 30
:szok: dzisiaj tez . Niby lezy w lozku ale gada sam do siebie to za chwile juz wszyscy nie spia :-(. Maz dzisiaj w domu :-( kiepsko z ta jego praca ale byle do wiosny potem juz bedzie ok !!!!!!!!!!!!

Karolciu melduj co u ciebie kochana ?????

No i Piateczka nam znowu wsiaknela
:-(

Milego dnia

reklama
Jest widoczna gołym okiem ta kreska ale jest bledsza i czy to nie wpływa no to ze test zrobiłam dzień przed @ czy to ma wplyw?

witam
marta tobie gratuluję!!!!
jak ja bym cień zobaczyła to bym skakała po całym mieszkaniu ale niestety nawet cienia cienia nie ma:no::confused::sad: no i tempka trochę w dół wieć wiadomo co się kroi...
choć tak się zastanawiam co z tą leutką. Lekarz kazał mi ją brać 14 dni więc będę brać te 14 dni i zabaczę co się bedzie dziać. Aha i czy mogę dostać @ jak biorę lutkę czy ona ją blokuję?? Mimio że fasolki nie ma??
Poradżcie mi
Zaraz uzupełnię enpr..
będę jak zwykle wieczorem ...

Marta dziewczyny robia 3 dni przed @ i jednym dziewczyna wychodza innym nie . Mi nie wyszedl przed terminem @ .

No teraz to juz mozesz slac dalej fliudki. JESZCZE RAZ GRATULUJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JANE bierzesz wit b napewno wydluzyla fl wiec moze za wczesnie na test ????? Ja nadal trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
dziękuję Wam kochane jeny ja nadal trzymam kciukasy :)
wysłała bym wam zdjęcie ale nie mam aparatu bo mąż zabrał a w telefonie wyskakuje jakiś błąd :(

MartaSx-GRATULACJE!!!!!!:happy2:kiedy wybierasz sie do lekarza?Próbowała moze któraś z was robić test ciążowy z krwi?Podobno jest najbardziej wiarygodny i wcześnie ciąże wykrywa tak mi w sobote mówiła farmaceutka w aptece. Jane-Głowa do góry przyjdzie też czas na ciebie może akurat jeszcze coś się rozwinie:-)Moja kuzynka brała luteine i w dniu spodziewanej miesiączki robiła test nic jej nie wyszło ale ona miesiąszki nie dostała jakoś później zrobiła następny i wyszła ciąża ale nie wierzyła bo wcześniej długo zajść w ciąże nie mogła więc do lekarz poszła i okazało sie że w końcu była w ciąży,trzymam kciuki za ciebie cały czas:tak: A tak wogóle Dzień Dobry

DZiękuję Wiolka 23 ależ się ciesze :) to dam mężowi w prezencie na walentynki he he mam nadzieję ze test się liczy przed okresem, bo dziewczyny pisały, że tak :)
myślę, ze do lekarza narazie nie ma co iśc i tak nic nie zobaczy, co mówicie?

Ostatnia edycja:
MartaSx- ja wiem czy nie zobaczy, ja do mojego lekarza ide znowu na usg dopochwowe bo coś tam ostatnio zobaczył i mówił że będziemy monitorować czy wyjdzie z tego dziecko:-)to coś chyba musi widzieć,więc test sobie odpuściłam skoro do niego ide strasznie jestem ciekawa co mi powie.Genialny prezent zrobisz mężowi na walentynki:happy: to za niedługo możesz zakupić spodnie ciążowe:tak:

reklama
wiolka oby :) mam taką nadzieję, bo wciąż nie dowierzam własnym oczom he he he
bo czytałam coś w google teraz że test robiony przed terminem @ nawet dzień przed nie daje pewności bo może dojść do samoistnego poronienia i teraz nie wiem co myśleć ?

Do góry