reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

pobiegałam i wpadłam tylko powiedzieć dobranoc, bo my już będziemy się układać:)

Kolorowych snów i oby nie były takie jak moje, bo mnie się dziś śniło,że chciałam popełnić samobójstwo.... Na szczęście to tylko sen :-)
Pa dziewuszki moje, do jutra:-)

reklama
no przeczytałam:)

loelain ja jestem na bierząco z przyjaciółmi bo cały czas w kółko oglądam:)) uwielbiamy ich!!! A co chcialaś wiedzieć??
zagubiona chyba każda z nas ma czasmi takie dni że ma siebie dość. Ja mam tak ostatnio cały czas:-p ale możemy się tu wyżalić.
a dziś jeszcze przeglądałam taką książkę, w której jest rozpisana ciaża na tygodnie i można tam sobie swoje przemyślenia i odczucia wpisywać na pamiątkę ... i tam jest na samym poczatku miejsce na wpisanie wagi i obwodu w pasie... załamka normlanie:rofl2:

katy jak zwykle jak o tym sobie myślę to mi bardzo smutno, a to było w PL??

a tak wogóle to cały wieczór brzuch mnie boli a m mnie cały czas pyta czy tak jak na @ a ja nie wiem?? Jakoś tak dziwnie ale teraz to ciężko cokolwiek stwierdzić na 100%... chyba ze stresu w nocy nie zasnę:no:

Katy wpadłam jeszcze na chwilkę i przeczytałam o Twojej Natalce i bardzo mi przykro:-( Ale na pewno Bóg Ci wynagrodzi cierpienie w postaci ślicznego dzidziusia:-)

jane jutro zatestujesz, to się okaże:) Teraz już i tak nic nie zmienisz, więc się nie denerwuj:-)

teraz już na prawdę uciekam, pa:-)

Tak Jane w Polsce moze tutaj mialaby wieksze szanse, no ale tego sie juz w tym zyciu nie dowiem

Taki pamietnik ciazowy tez bym kiedys chciala :tak:

Jane ale dziewczyny wlasnie pisaly o bolu przed terminem @ to jeszcze nie oznacza ze przyjdzie mnie tez pobolewa ale jak na razie troszke inny niz @wy taki bardziej zmulony i rozleglejszy

katy ja taki kupiłam juz rok temu i czeka sobie na swój czas:))

zmykam już spać, mam nadzieję że zasnę:)

martasx trzymam kciuki!!!

jak tylko coś będę wiedzieć to dam znać.

dobranoc

katy no taką mam nadzieję że to nie na @ ból tylko na fasolkę:)))

Ostatnia edycja:

Beznadziejna noc i to właśnie dzisiaj kiedy powinnam być wyspana przed badaniem prolaktyny. Obudziłam się o 1:30 i z ciekawości zmierzyłam tempkę, 36,8 I tak zaczęłam się zastanawiać o co kamann, że za nic nie mogłam zasnąć. Więc wierciłam się i wierciłam, godzinę później tempka dalej 36,8, ale oczywiście już mnie tak to wytrącilo z równowagi, że nie zasnęłam do 3:50. Mój M miał wkład w moim niespaniu, bo oczywiście zaczął chrapać. Jak zbadałam tempkę o standardowej godzinie to była 36,6. I co ma o tym sądzić? Na wykresie zaznaczyłam 36,6, ale nie jestem pewna czy bardziej wiarygodna nie jest ta 36,8. Chociaż z drugiej strony ta wyższa była zmierzona po 3,5h snu, więc...
Reasumując, myślałam, że skoro mam urlop to sobie pośpię (kicha), myślałam, że tempka w dole (jestem skołowana), miałam byc wyspana przed badaniem (kicha). Pewnie w polowie dnia będę taka a popołudniu ma przyjśc do mnie na korki z matmy siostrzenica mojego M. Dobrze, że to tylko ułamki, bo ja z matmy raczej cienka jestem.
A że jestem pierwsza dzisiejszego dnia to jako pierwsza życzę w dniu dzisiejszym wszystkim testującym:-)

reklama
Zrobiłam test jedna kreska jest a drugiej jest tylko cień taki
No i czy on jest ważny bo zrobiłam go dzien przed @
dajcie znac bo oszaleje zaraz he he he

Ostatnia edycja:
Do góry