reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Dokladnie ja tez takie lubie....kurcze chcialabym sobie jeszcze raz obejrzec torebki Losiczki ale nie pamietam stronki:eek:
Moj tez obok lezy ale to ja sie dzisiaj na niego wypinam ...a gdzie nasza weiczorna kompanka doli i niedoli Jane :-)????

reklama
Nic nie pokrecilas to wlasnie ta stronka ;-) musze tam poszperac ....szukam czegos fajnego i duzego

z tych zdjec co tu sa nie ma nic takiego duzego :-( sa duze ale nie taki big jak ja lubie. pogadamy jutro z losiczka moze cos doradzi i podpowie

katy jakos nigdy nie zapytalam a nie wiem czy pisalas . widze ze masz 3 aniolki i w tym coreczke w 21 tyg. co sie stalo? jesli to trudny temat i nie chcesz to nie pisz Kochana zrozumiem to

Bobo tak naprawde to mi nie powiedzieli a sekcji nie robilismy...jakos nikt w tym czasie nie myslal o tym. Bedac w 21 tyg poszlam w nocy do ubikacji na cos grubszego i w pewnym momencie poczulam jak by mi cos sie zerwalo i natychmiast pojechalismy do szpitala a tam po badaniu od razu mnie polozyli z tylkiem wyzej kroplowki i czekanie bo zaczelam miec skurcze
Na drugi dzien odeszly mi wody i zaczela sie akcja porodowa wiec szybko sala porodowa i naturalnie urodzilam Natalke ale juz po przyjsciu na swiat zmarla byla zbyt mala zeby przezyc moze gdybysmy mieli lepszy sprzet to miala by szanse na przezycie...kto wie

o matko !!!! komp mi padł!!!!
ale mój m kilka godzin się niem zajmował i jako tako na razie działa:-)
jutro jeszcze musi coś w nim podrasować!!
Ale chciałam jeszcze do was zaglądnać bo tak zniknęłam, żebyście się nie martwiły.
Poczytam sobie teraz co się działo:tak:

mykam do mezusia bo jednym okiem ledwo widzi i bryczy ze mam sie przytulic no wiec ide. pan karze sluga musi haha :-)
jutro mam nadzieje zobaczy tu kilka fasolek :-)
milej nocy Kochane

reklama
No bo juz sie martwilysmy o ciebie Jane
Bobo tak sie czasami w zyciu uklada, ale zdazylam poczuc ruchy mojego aniolka
Co do torebki to jeszcze nie...ja z tych wymagajacych :tak:

DObranoc Bobo:-)

Do góry