reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

a ja nie wiem czemu u mnie tempka poszla w gore, chyba tylko po to zeby wiecej halasu narobic jak bedzie spadac, bo wszystko przepowiada @ pms,:angry:, gruczoly w cycolach sie powiekszyly i bola szczegolnie w jednym (tak samo mialam w ostatnim cyklu) meeeega glod wyjadlam juz wszystko co bylo do wszamania w domu, szyjka nisko sluz mleczny nierozciagliwy.

reklama
Hej dziewczyny:))Przepraszam ze tak zadko ostatnio zagladam ale chodze po pracy do kolezanki pomoc jej zajac sie dziecmi bo ma dwulatke w domu i 3tygodniowego synusia,a maz juz do pracy musial wrocic a nie ma tu nikogo bliskiego,rodzice w polsce,pracuja wiec pomagam jej troszke a przy okazji sobie trenuje heheh:)

Dziewczyny,ja dzisiaj zaobserwowalam cos dziwnego ..hmmm..rano jak poszlam do toalety,sluz oczywiscie plodny bo to juz chyba kolo owulacji jestem,i na papierze zauwazylam slady krwi,ale tylko wtedy bo w ciagu dnia juz sie nie pojawila.do tego w pracy tak mnie bolal przez chwile jajnior lewy ze az sie zgielam wpol,tak mnie bardzo zakulo,czy myslicie ze to moze byla wlasnie owulka??tylke ze tempka chyba na to nie wskazywala..hmmm,nie wiem moze ktoras zajrzy na moj wykres i cos stwierdzi?hiih,ja jzu sie gubie w tym wszystkim...

dzoana ja tez nie mam ;p ale pomarzyc zawsze mozna, co do cc to znajdziesz pelno za i przeciw dla mnie osobiscie to byla tragednia, pierwsze dni byly dla mnie tragedia zaraz po operacji trafila sie polozna ktora laskawie przychodzila podklady wymieniac bo sama nie moglam sie ruszyc przez kilka godzin pozniej przyszla oznajmic ze mam wstac i isc pod prysznic, gdy spytalam czy mi pomoze ( z bolu sie zwijalam) podniesc sie sama nie moglam do tego lozko wysokie to z geba powiedziala ze mam sobie sama radzic bo ona nie jest pudzianem by mnie dzwigac :szok:, na szczescie przyszla inna ktora mi pomogla ale jak bym miala wybierac to nigdy wiecej cc juz nawet ginowi powiedzialam ze jak bedzie trzeba to chce miec wywolany porod wczesniej by tylko nie miec cc. 10 dni mialam z zycia wyciete ani spac ani usiasc ani na bok sie polozyc czy po schodach lazic tragedia no i do tego milion razy dziennie przemywanie rany pilnowanie czy cos sie nie dzieje nawet nie chce myslec ze jeszcze w tym czasie miala bym dzieckiem sie zajmowac
Taka jest prawda, że poród naturalny jak i cc mają swoje plusy i minusy. Pewnie jeśli nie będzie przeciwskazań to urodzę naturalnie, ale strach pewnie będzie:-(
Zmykam do łóżeczka, bo mąż woła o swoją porcję smyranek;-) Buźka

Moja koleżanka miała cesarkę i bardzo żałuję, dłuższy czas na regenerację i po porodzie od razu nie mogła iśc do małej. Mówiła że ból okropny i mało tego dali jej miejscowe znieczulenie więc wszystko widziała i mówi że to chyba było najgorsze. Chce mieć jeszcze jedno ale woli naturalny poród.
bobo zamówiliśmy przez neta a jutro idziemy odebrac :)

marta bo my wlasnie chcielismy kupic przez neta to nie dosc ze miejsc od cholery zajetych to na dodatek nie mozna kupic 2 miejsc jak jedno obok zostanie wolne :-( wkurzylismy sie i szukamy innego kina.

no właśnie my też tak mieliśmy ale my rezerwowaliśmy wczoraj i jeszcze sporo miejsc było. Ale jak były 3 obok siebie to też nie mogliśmy wybrac dwóch. Bez sensu to, ze tak jest.

reklama
Do góry