reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

ja was podglądam cały czas oglądam film Londyński bulwar Katy nie mam pojęcia ile można trzymać ja mierze o 4,20 i dalej śpię :tak:

reklama
Zzagubiona dzieki wlasnie tak chyba zrobie bo jak juz sie obudze zeby zmierzyc to z jednym otwartym okiem ide do lazienki......do lodowki nie wsadze bo bym tesciu to wzial za soczek jablkowy z Fortuny :-D:-D:-D
Ja wlsnie po kolacyjce....grepfruit i jablko :-)

To ja nasiusiam do słoiczka i od razu ze słoiczka na teścik tok będzie mi wygodniej :tak:
To będzie dzień przed @ myślicie, że już powinien wyjśc ?

Ostatnia edycja:
hehe soczek jablkowy :-D:-D

mnie dzis jakis totalny dol zlapal waga pokazala ze mam 12 kg na + czuje sie blee gluba itp wie powieciem dzidzia i ze spadne ale jakos doluje mnie ten stan chciala bym by ktos nakrecil czas i przewinal tasme by byl juz maj wtedy mala bedzie juz po drugiej stronie a ja bede mogla zaczac robic ze soba porzadek eh, najgoorsze jest to ze uzalam sie nad soba placze a na pocieszenie poszlam do mamy i wrabalam kilka kawalkow ciasta moj cukier podskoczyl do 180 przez co jeszcze gorzej sie czuje ehh:szok::szok::no::zawstydzona/y:

marta ale ty siurasz jutro a one w sobote :-) Ty sie mozesz z jane umowic na siranie hihi :-)
dziewczynki co kupowaly test ten z allegro powiedzcie mi jak go robilyscie ile go w siku trzymalyscie?

no to wróciłam :) mmm ... Ale było pysznie :) uwielbiam włoską kuchnię :)

Lori a czemu pytasz o tych przyjaciół? Bo my z moim M oglądamy namiętnie w kółko wszystkie sezony :-)

Ale jutro będzie nowinek z rana... Chyba nawet wcześniej wstanę,żeby sprawdzić co i jak :)

Zzagubiona kazda z nas ma czasem taki dzien ze wydaje sie jej ze jest najgrubsza i najbrzydsza :tak:ale jesli teraz i tak nie mozesz sie odchudzac to moze spozytkuj ten czas na planowanie zdrowej i samcznej diety i zestawu cwiczen na "po porodzie" :-)

Masz duzo czasu wiec moze poszukaj sobie przepisow na sniadania obiady i kolacje oraz przekaski ktore bedziesz mogla jesc biorac po uwage karmienie piersia

W necie jest tysiace przepisow, i mase zestawow cwiczen dla kobiet po ciazy np na You tubie
Po takiej organizacji poczujesz ze cos robisz w tym kierunku, dla siebie

Bobo ja tych testow nie mam ale napewno cos kolo 10-15 sec

Roza na pewno napiszę od razu :)
Dzona ja gram w sims3 he he he zawsze to lepsze niż myślenie ciągłe o dziecku, choć i tak się myśli i tak ;-)
Uwielbiam simsy 3, ale na teraz potrzebuję gry, która odciągnie moje myśli od ciąży i dzieci;-) i wkręci na dłuuuuugie godziny. A Wiedźmin na to jak znalazł:tak:

reklama
Katy rozpiskę diety mam bo dostalam w szpitalu zaraz po porodzie malego wiec lezy i czeka cwiczenia to dopiero bede myslec jak bede przed samym porodem bo inne bede mogla przy porodzie drogami natury i szybciej mozna cwiczyc a inne jezeli okaze sie ze mala jest klocuszek bo wtedy cc wiec o cwiczeniach moge pomarzyc przez 3 mies :eek:

P.S wybaczcie ze tylko dzis o sobie ale jakos taki totalny brak weny mam do udzielania odpowiedz

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry