reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Zzagubiona głowa do góry ciesz się ciążą wiesz ile ja bym dała za taki stan, a jak będziesz karmić piersią to dziecko CI wyciągnie nadmiar kilogramów i mogę się założyć że szybciutko zgubisz :) I napewno wyglądasz ślicznie :)

reklama
dzoana ja w simsach to lubie tylko budowanie i meblowanie zawsze sciagam milion dodatkow z neta typu meble rosliny itp

marta wiem ale jakos dzis mi nie wychodzi ehh, juz sie nie uzalam nie chce was dolowac moimi dolkami

Zzagubiona masz racje wszystko sie okaze dopiero po porodzie ale ja cie widzialam i wygladasz jak szczesliwa kobitka w blogoslawionym stanie ktora robi wszystko zeby jej dzieciatko roslo sobie zdrowo w brzuszku:tak:
Ty nie mozesz teraz sie odchudzac a ja tak i co robie ........wcinam Raffaello:szok: a potem dla uspokojenia sumienia na kolacje jem jablko i grapefriuta :sorry:
A my po to tu jestesmy zeby jedna druga z dolka wygrzebala ....nie przepraszaj :tak:
A gdzie Gosiulek, Klapouszek nasz....Ilonki tez dzisiaj chyba nie bylo a Losiczka chyba dalej zajada sie buleczkami z dzemem od rana :-D

no właśnie nasze ciężaróweczki coś się ociągają i nie zaglądają do nas, a tu by się fluidki przydały dziewczynkom, które będą jutro testować:-)

tylko Lori się pojawiła, ale teraz też znikła:-(

marta z chomika sciagalam tam instrukcje byly jak dodac ale teraz po acta nie wiem jak wyglada sprawa z tym ;p

rozia
moje juz bardzo stare ale zawsze cos ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ja miałam ostatnio schizę i poród na you tube obejrzałam.... masakra nie wiem dlaczego to zrobiłam ale żałuję, bo mimo iż bardzo chce dziecko panicznie się boję porodu i bólu.
Przyznam się szczerze i boję się gromów, ale ja mam cichą nadzieję na cc. Nawet nie chodzi o ból, ale o to wszystko wokół, rozrywanie, przepychanie, sprawdzanie rozwarcia. Może strach mnie dopadł przez te gadania o tym jakie warunki są na oddziałach położniczych. Nie krzyczcie na mnie za mocno:-(

Śliczny, aż sprawdziłam czy jest mój rozmiar. Niestety nie ma:-(

dzoana ja w simsach to lubie tylko budowanie i meblowanie zawsze sciagam milion dodatkow z neta typu meble rosliny itp

marta wiem ale jakos dzis mi nie wychodzi ehh, juz sie nie uzalam nie chce was dolowac moimi dolkami
No ja niestety nie mam talentów do wystroju wnętrz, ani w realu ani w simsach:-D

reklama
dzoana ja tez nie mam ;p ale pomarzyc zawsze mozna, co do cc to znajdziesz pelno za i przeciw dla mnie osobiscie to byla tragednia, pierwsze dni byly dla mnie tragedia zaraz po operacji trafila sie polozna ktora laskawie przychodzila podklady wymieniac bo sama nie moglam sie ruszyc przez kilka godzin pozniej przyszla oznajmic ze mam wstac i isc pod prysznic, gdy spytalam czy mi pomoze ( z bolu sie zwijalam) podniesc sie sama nie moglam do tego lozko wysokie to z geba powiedziala ze mam sobie sama radzic bo ona nie jest pudzianem by mnie dzwigac :szok:, na szczescie przyszla inna ktora mi pomogla ale jak bym miala wybierac to nigdy wiecej cc juz nawet ginowi powiedzialam ze jak bedzie trzeba to chce miec wywolany porod wczesniej by tylko nie miec cc. 10 dni mialam z zycia wyciete ani spac ani usiasc ani na bok sie polozyc czy po schodach lazic tragedia no i do tego milion razy dziennie przemywanie rany pilnowanie czy cos sie nie dzieje nawet nie chce myslec ze jeszcze w tym czasie miala bym dzieckiem sie zajmowac

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry