Zzagubiona głowa do góry ciesz się ciążą wiesz ile ja bym dała za taki stan, a jak będziesz karmić piersią to dziecko CI wyciągnie nadmiar kilogramów i mogę się założyć że szybciutko zgubisz I napewno wyglądasz ślicznie
reklama
Z
zZagubiona
Gość
dzoana ja w simsach to lubie tylko budowanie i meblowanie zawsze sciagam milion dodatkow z neta typu meble rosliny itp
marta wiem ale jakos dzis mi nie wychodzi ehh, juz sie nie uzalam nie chce was dolowac moimi dolkami
marta wiem ale jakos dzis mi nie wychodzi ehh, juz sie nie uzalam nie chce was dolowac moimi dolkami
KatyB
Fanka BB :)
Zzagubiona masz racje wszystko sie okaze dopiero po porodzie ale ja cie widzialam i wygladasz jak szczesliwa kobitka w blogoslawionym stanie ktora robi wszystko zeby jej dzieciatko roslo sobie zdrowo w brzuszku
Ty nie mozesz teraz sie odchudzac a ja tak i co robie ........wcinam Raffaello a potem dla uspokojenia sumienia na kolacje jem jablko i grapefriuta
A my po to tu jestesmy zeby jedna druga z dolka wygrzebala ....nie przepraszaj
A gdzie Gosiulek, Klapouszek nasz....Ilonki tez dzisiaj chyba nie bylo a Losiczka chyba dalej zajada sie buleczkami z dzemem od rana
Ty nie mozesz teraz sie odchudzac a ja tak i co robie ........wcinam Raffaello a potem dla uspokojenia sumienia na kolacje jem jablko i grapefriuta
A my po to tu jestesmy zeby jedna druga z dolka wygrzebala ....nie przepraszaj
A gdzie Gosiulek, Klapouszek nasz....Ilonki tez dzisiaj chyba nie bylo a Losiczka chyba dalej zajada sie buleczkami z dzemem od rana
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
zagubiona zal sie ile chcesz my wszystko tu przyjmiemy :-)
Z
zZagubiona
Gość
marta z chomika sciagalam tam instrukcje byly jak dodac ale teraz po acta nie wiem jak wyglada sprawa z tym ;p
rozia moje juz bardzo stare ale zawsze cos ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
rozia moje juz bardzo stare ale zawsze cos ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
D
Dzoana.a
Gość
Przyznam się szczerze i boję się gromów, ale ja mam cichą nadzieję na cc. Nawet nie chodzi o ból, ale o to wszystko wokół, rozrywanie, przepychanie, sprawdzanie rozwarcia. Może strach mnie dopadł przez te gadania o tym jakie warunki są na oddziałach położniczych. Nie krzyczcie na mnie za mocno:-(ja miałam ostatnio schizę i poród na you tube obejrzałam.... masakra nie wiem dlaczego to zrobiłam ale żałuję, bo mimo iż bardzo chce dziecko panicznie się boję porodu i bólu.
Śliczny, aż sprawdziłam czy jest mój rozmiar. Niestety nie ma:-(śliczny jest ten biustonosz, ale drogi Euphoria biustonosz soft 2311 - Sklep INTYMNA.PL™
No ja niestety nie mam talentów do wystroju wnętrz, ani w realu ani w simsachdzoana ja w simsach to lubie tylko budowanie i meblowanie zawsze sciagam milion dodatkow z neta typu meble rosliny itp
reklama
Z
zZagubiona
Gość
dzoana ja tez nie mam ;p ale pomarzyc zawsze mozna, co do cc to znajdziesz pelno za i przeciw dla mnie osobiscie to byla tragednia, pierwsze dni byly dla mnie tragedia zaraz po operacji trafila sie polozna ktora laskawie przychodzila podklady wymieniac bo sama nie moglam sie ruszyc przez kilka godzin pozniej przyszla oznajmic ze mam wstac i isc pod prysznic, gdy spytalam czy mi pomoze ( z bolu sie zwijalam) podniesc sie sama nie moglam do tego lozko wysokie to z geba powiedziala ze mam sobie sama radzic bo ona nie jest pudzianem by mnie dzwigac , na szczescie przyszla inna ktora mi pomogla ale jak bym miala wybierac to nigdy wiecej cc juz nawet ginowi powiedzialam ze jak bedzie trzeba to chce miec wywolany porod wczesniej by tylko nie miec cc. 10 dni mialam z zycia wyciete ani spac ani usiasc ani na bok sie polozyc czy po schodach lazic tragedia no i do tego milion razy dziennie przemywanie rany pilnowanie czy cos sie nie dzieje nawet nie chce myslec ze jeszcze w tym czasie miala bym dzieckiem sie zajmowac
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: