reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
losiczka a sikalas na te testy w czasie jak juz byla fasola? i nie pokazaly drugiej krechy?
mnie coraz bardziej boli brzuch :-( zapodam sobie no-spe chyba

Dziewczynki to ja nasiusiam w poniedziałek dzień przed @ mąż pójdzie do pracy i bez stresu sobie zrobię, bo mam jeszcze wolne. A tak będzie mi marudził :/

silene ja kwas foliowy biorę już rok więc myślę, że jak najbardziej :)

Silene dawno :-Dpowinnaś to zrobić! Bierz i nie zastanawiaj się. Ja biorę od września.

Marta racja, w spokoju, bez stresu sobie sikniesz:-), ja też nie lubię jak ktoś mi po chałupie sie kręci

silene juz dawno powinnas brac ten kwas :-)
ja mam skleroze i zapominalam brac a teraz sobie zrobilam ze zawsze przed sniadaniem w kuchni mam tabsy i biore i nie zapominam o tym kwasie. tyle ze ja mam wskazane brac 2 tabletki mam wieksza dawke

silene no gratuluje kochana :-D i slij tu nam szybko fluidki bo potrzeba duuuzo hehe
marta trzymam &&&&&&&

ilonka no własnie jak to z ta lutką jest ????

ja po zakupach ,ale jakby ktos kazał isc mi znowu to chyba bym udusiła taki kocioł w sklepach !!!!!! a teraz zachciało mi sie płytki w łazienkach i kuchni szorowac,znowu jak głupia wymyslam robote a pozniej padne jak placek wykonczona

reklama
Do góry