reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

marta jak Cie korci to siknij a testy mozesz zakupic i one zaraz przychodza mi np przyszly na drugi juz dzien je mialam :-)
jane piekna tempka ja trzymam kochana &&&&&&&&&&&& za dwie krechy !!:tak:

reklama
marta dziewczyny mi daly linka do tych testow. sa te czule i kosztuja 1zl jeden . przesylke mialam juz nastepnego dnia. niestety linka nie pamietam ale jak poprosisz ilonke lub inne dziewczynki to powinny dac Ci namiary

Roza tak to był pierwszy cykl z luteiną !!!!! tylko ze ja miałam problem z progesteronem i u mnie sie ciązy nie trzymały, bo ona tez pomaga w zagniezdzeniu ale z zagniezdzeniem nie miałam problemów,

Ilonka pamiętam o Twoich problemach:tak: ale dla pewności pytam:-)

Ja się zastanawiam czy nie przesadzam z tą krótką fazą fl? dziś temp trochę skoczyła i zobaczę czy jutro się utrzyma to wezmę luteinę, ale mam mieszane uczucia co do tego:-(

Znowu post pod postem:angry:

reklama
Silene bedzie wszystko dobrze kochana ale jak mozesz to zalatw sobie jakis wspomagacz. A mnie spanie dorwalo :sorry2::sorry2::sorry2:

Marta a ja kupilam 13 testow wszystkie wysikalam i negatywne wiec sie smialam ze felerne mi sprzedali hi hi jak sie tamte skonczyly to apteczny wyszedl pozytywny he he

Do góry