reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Ilonko wiesz kazdy maluszek rosnie w swoim tempie jedno urosnie 10 inne 13 cm a to sa jakies statystyczne dane tym bardziej ze w ameryce inne beda i u nas beda dlatego ja suwaczki polskie ustawialam

ania
a testa robilas ?? bo piateczka tez plamienia miala i okazalo sie ze 8 tc juz ma , a wlasnie gdzie piateczka!!??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bobofrutek no nie mam żadnych symptomów kłuje mnie tylko jajnik, trochę kręci mi się w głowie ale może to prze to przeziębienie bo cały czas mam zapchany nos i smarkam krwią, o dziwo mało cycki mnie bolą a zawsze tak bolały że szok... no i nic poza tym.
Ilona24 ja mam ten test już jakiś czas kupiłam go myśląc ze może się przyda ale do tej pory przychodził @

Silene to jak coś nospa i juz :) i nie dzwigaj odpoczywaj a na pewno bedzie dobrze :) trzymam kciuki zeby ciąza była silna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a nie masz szans sobie załatwić tej lutki ????????? nie mozesz kupić u Was tam nawet przez net ????????????

zagubiona ano masz rację :) ale straaaaaasznie sie cieszę ze juz 16 tydzien zaczynam :) niedługo 20 potem 30 i z górki :) oj teraz to czekam na te częste smerania maluszka :)

ilonka nie mam możliwości zakupić niestety:(
A z tym odpoczywaniem i nie dzwiganiem to trochę cięzko będzie wiesz przy dzieciach oczywiście będę się oszczędzać!

witam, niedawno dopiero wstałam:sorry2:
ale się wyspałam.
Zrobiłam test i oczywiście nawet cienia cienia bladziochy nie ma... ale tempka taka piękna, że mamy z m banana od samego rana:-)
obiecałam sobie, że będę teraz codziennie sikać więc sikam. Brakowało mi tego:tak: dzisiaj zakupię nowe testy bo miałam tylko dwa.

KATY images (2).jpg???
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANA Zobacz załącznik 436128
STO LAT I MNÓSTWA FASOLEK!!!!!!!!!!!!

Silene gratulacje!!!!!

reklama
Jane najważniejsze że temp ładna, siknij jutro albo za dwa dni??:-)

Silene to przejdz się do rodzinnego, jak mu powiesz o co chodzi to ci da receptę na luteinę, ja dostałam:-)

Do góry