reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Dzięki Dziewczynki że trzymacie za mnie kciukasy :-D

zmykam na chwilkę będę później muszę do plusa iśc bo coś mi się z telefonem stało

Ostatnia edycja:
Bobo spojrz na moj wykres no wlasnie te minusy to sa testy z alegro te czule a plusiki to juz z apteki :-)

Rozia na 5 min drzemke moge sobie pozwolic wystarczy ze zamkne oczy na chwilke i to wystarczy :tak:

Silene - gratulacje!!!

Jane
- wykresik śliczny i to u ciebie dopiero 10 dzien po owu to za wcześnie na test ... zrób dopiero za 2 dni a to i tak będzie na 2 dni przed terminem @ ... tak na prawde to moze dopiero wczoraj było zagnieżdżenie a wtedy trzeba 48 h żeby była wytwarzana beta i conajamniej 24 h żeby była w moczu

reklama
losiczka ale jaja z tym testem. ciekawe czy u innych tez nie wykryl ciazy a byla? niby 10uml wiec powinien szybciej wykryc ciaze niz ten z apreki? a ten z apteki o jakiej czulosci mialas?
wlasnie szukalam na allegro tych testow i nie moge ich znalezc od tego sprzedawcy. ma on testy ale inne a tych nie ma, albo mi juz na moje oczy padlo ?

Do góry