reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
witam ponownie

losiczka u mnie też senność. właściwie to cały dzień spędzam w łóżku.

bobofrutku
u mnie te testy z allegro 2 dni przed @ pokazały cień kreseczki. a potem już tylko apteczne robiłam. pierwszy w dniu @ o czułości 20 i kreska była widoczna

silene co za wejście. gratuluję II kresek. mnie brzuch bolał juz 3 dni przed @ i to dość mocno tak że no-spe brałam. i właściwie jeszcze kilka dni po pozytywnym teście. teraz już prawie w ogóle. czasem zakuje ale słabiej.

a mnie trochę muli. nie tak aby wymiotować ale jednak. no i siusiam co chwile.

Roza przepraszam cie kochana :sorry2:ale pomylilam cie z Rozia:-D:-D:-D
bo macie bardzo podobne niki :-)
Ja biore rano jedna pod jezyk i wieczorem tak samo....dopiero pierwszy cykl wiec zobaczymy ;-)

Dziekuje za kolejne zyczenia :-);-) nie robie tegoimiennie bo bym musiala was wszystkie imiennie wypisac :tak:

Roza_ a od kiedy najlepiej ją brac ,bo ja przewaznie mam regularne cykle tylko moze byc kłopot z zagniezdzeniem :(

ufff ale sie narobiłam a to jeszcze nie koniec,pokreciło mnie dzisiaj :tak:

Lori bądz dobrą ciocią wrózką i przepowiadaj :-)

Lorelain mam nadzieje ze sie te kreseczki posypia :-)
u mnie niestety nie ale widze ze u innych dziewczyn jest mega szansa na krechy

Lori dziekuję tylko ze ja jakby co to lutki nie mam tylko dupka pod ręką

bobo no ja wierze ze tych kreseczek nam tu przybedzie :-D

Zmykam na zakupy, bo mam dzisiaj kiepski dzień , więc idę poprawić sobie humor:-( Odezwę się później, buźka

reklama
MalaMi - no ja własnie tez bralam duphaston i biore cały czas :tak:

bobofrutek - nie kracz tak brzydko ... do puki nie ma @ to nadzieja jest cały czas :tak:

Do góry