reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Silene moje gratulacje kochana. Zeby juz teraz wszystko bylo dobrze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A po niedzieli pedem do lekarza jak tylko mozesz !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-)

A mnie brzuch bolal jeszcze ze 3 dni po tescie !!!!!!!!!!!!!

Silene ale wejście:-D:-D GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!

Katy wszystkiego naj naj i oczywiście IIkresek:-D:-D
Możesz mi napisać jak bierzesz luteinę? Po jednej tabletce?

Mi rodzinny przepisał ale tylko jedno opakowanie:-:)-(

Silene Jejuś !!!!!!!!! GRATULUJĘ SŁONECZKO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chyba tu każdą z nas bolał brzuch na początku ciązy, mnie jeszcze chyba nawet do 8 tyg pobolewał , wiec to normalne, chyba ze naprawde baaaaardzo boli wtedy nospa i leżeć ale nie wiem czy TY masz w domu nospę !!!!! a masz może jakiś progesteron lutkę czy dupka ??????? było by bezpieczniej dla Ciebie tak mi sie wydaje!!!!!!!!!!!

zagubiona jak dla mnie to chyba nie możliwe aby miało mniej wiecej juz tyle cm..... mnie sie wydaje ze jak pójdę teraz we wtorek to bedzie miało nie wiecej niz 10cm bez nózek !!!!! ah no nic zobaczymy :)
losiczka teraz to i tak nic sie nie zmieni, czy syn czy córa bede kochać szalenie mocno bo to dziecko przeciez tak strasznie wyczekiwane tak bardzo o nie walczymy wiec dla mnie to juz "rybka" :) ale wiadomo jak bedzie pipka bede chyba latać ze szczęscia :)
Marta jak korci to zrób jutro rano ale pamietaj ze moze nie wyjsć nawet jak jesteś w ciązy :) dlatego my kupiłyśmy tanie testy bo na te apteczne to można spracić majątek i robiłyśmy już np od 3 dni przed @ !!!!!!!!!!!!! trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Do góry